Keskustelu mallineesta:Moottorirata

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mielestäni tätä pitää vielä hieman miettiä. Mikäli tämä on määrä tunkea kaikkien niiden moottoriratojen artikkeleihin, joilla on Formula 1 -sarjan kilpailu ajettu, muuttuu näkökulma aivan liian F1-keskeiseksi. Useimmat radat ovat pääosin aivan muussa käytössä. Mallineesta pitäisi käydä ilmi, että se käsittelee asiaa nimenomaan F1-luokan kannalta (esim. rataennätykset, eniten voittoja jne. --SM 26. joulukuuta 2005 kello 18:18:28 (UTC)

SM on oikeassa. Mallineeseen pitäisi tosiaan joka kohtaan tunkea lisäksi "F1". --TeVe 26. joulukuuta 2005 kello 18:20:30 (UTC)
Olisi tarvetta muuttaa mallinetta, sillä nyt tullut omalle kohdalle ratoja joilla ei todellakaan ole ajettu Formula 1 -kilpailuja vaan nimenomaan esimerkkinä Formula E -kilpailuja. Nyt kuitenkin esimerkiksi voittojen määrä esiintyy Formula 1 -kohdalla, eikä Formula E kuten toivoisin. Yksi esimerkki tästä Berliinin katurata.--IJuhiz (keskustelu) 3. joulukuuta 2016 kello 10.05 (EET)
Pitäisikö tehdä samanlainen osio kuin Formula 1 -tiedot alapuolelle Formula E:stä ja mahdollisesti myös moottoripyöräilystä, hyvä esim. (Phillip Island Grand Prix Circuit), joka on "perinteinen" MotoGP ja SBK rata. Tällöin Formula 1 kohta ei näkyisi ollenkaan niillä radoilla jolla sitä ei ole ajettu, kuitenkin moottoriradoista kuuluisimmilla on F1:stä ajettu, jolloin sen tiedot olisi hyvä olla nykyisellä tavalla. Silloin myös mallineen alku ennen F1 -tietoja toimisi mielestäni hyvin nykyisellään.--Miikalassa (keskustelu) 5. joulukuuta 2016 kello 15.10 (EET)
Hyvältä vaikuttaa! --IJuhiz (keskustelu) 6. joulukuuta 2016 kello 17.01 (EET)