Keskustelu mallineesta:Japanin prefektuuri

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Voisiko joku vähän uudistaa tätä mallinetta? Ulkonäön voisi muuttaa enemmän en-wikin (tai Kaupunki2-mallineen) kaltaiseksi. Lisäksi tällä hetkellä kentät "symboli" ja "väespäiv" eivät taida toimia, kenttä "prosvettä" on aika turha kun ei sitä tietoa löydy mistään, "alueet" ja "kunnat" on vähän outo jako, jota en edes ymmärrä (ehkä mieluummin vain "aluejako" tms., riippuu siitä mitä halutaan kertoa). Symbolille voisi olla tarvittaessa kaksi paikkaa (Tokion tapaus) ja vapaaehtoisen kuvan voisi lisätä. Tai sitten mallinetta hallinnollinen alue voisi muuttaa joustavammaksi, että sitä pystyisi käyttämään tämän sijasta (varmasti kaikkein paras ratkaisu). --Epiq 13. marraskuuta 2010 kello 11.29 (EET)

En osaa itse näitä mallineita koodailla, mutta viitsisikö joku tehdä / opastaa miten tehdä asia niin, että ainakaan ”kala”-kohta ei olisi pakollinen? --Louhikärmes (keskustelu) 12. heinäkuuta 2014 kello 09.52 (EEST)

Sama kuin yllä, häiritsee tuo. --Epiq (keskustelu) 12. heinäkuuta 2014 kello 15.35 (EEST)
Modernisoin mallinetta hallinnollisen alueen pohjalle. Hokkaidō on esimerkkinä. --PtG (keskustelu) 12. heinäkuuta 2014 kello 15.57 (EEST)