Keskustelu mallineesta:Etelä-Karjalan maakunta

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Entiset kunnat[muokkaa wikitekstiä]

Poistin entisistä kunnista tynkä-kunnat (tynkä-Jääski, tynkä-Säkkijärvi ja tynkä-Vahviala. Tätä pitää vähän miettiä. Periaatteessa koko Kannas ja Kannaksen ja nykyisen valtakunnan rajan välinen alue kuului Etelä-Karjalaan.--Kyzyl 30. heinäkuuta 2006 kello 11.07 (UTC)

Kun kirjoitan keskustelusivulle, että tätä pitää miettiä, niin olisi ihan kohteliasta ja järkevää, keskustella asiasta, ennen uusia muutoksia. (tämä tiedoksi Inzulacille) --Kyzyl 31. heinäkuuta 2006 kello 22.03 (UTC)
Tynkä-kunta nimet eivät ole mitään virallisia kuntien nimiä. Asian voisi hoitaa esim. niin että entisten kuntien loppuun laitettaisiin teksti katso myös Luokka:Luovutettu Etelä-Karjala.--Kyzyl 31. heinäkuuta 2006 kello 22.03 (UTC)
Tein nyt tuon ehdottomani muutoksen, kun ei keskustelu näyttänyt kiinnostavan.--Kyzyl 2. elokuuta 2006 kello 20.55 (UTC)
Mielestäni Jääsken kunta tulisi mainita, koska se eli vielä 4 vuotta jälkeen sodan päättymisen eli vuoteen (1948) asti. Onko muuten Jääsken vaakuna esillä Kuurnanpohjan sivulla? --Inzulac 2. elokuuta 2006 kello 21.00 (UTC)
No, jos tuolla Luovutettu Etelä-Karjala-luokan alussa mainitsisi alussa mitkä kunnat jäivät osittain Suomelle, mutta sittemmin lakkautettiin. Tosin virallisesti kaikki luovutetun alueen kunnat olivat olemassa vuoteen 1948 asti. Tämä on vähän kinkkinen juttu, saisikohan mallineeseen kaksi "piilota" namiskaa ja siten luovutetun alueen kunnat omana osanaan mallineen loppuun (osittain luovutetut vaikka alussa omana ryhmänään).
Jääsken vaakuna löytyy täältä [1], en löytänyt wiki-sivua Kuurnanpohja, enkä myöskään Kuurmanpohja, mikä on oikea kirjoitusasu (miten tämä nyt oikeastaan liittyy tähän keskusteluun).--Kyzyl 2. elokuuta 2006 kello 21.37 (UTC)
Tarkoititko muuten tätä sivua [2] tuolla Kuurmanpohjalla?--Kyzyl 2. elokuuta 2006 kello 21.37 (UTC)

Kuntaliitosten kautta myöhempinä aikoina hävinneet entiset kunnat[muokkaa wikitekstiä]

Poistin Suomenniemen tästä mallineesta entisistä kunnista ja lisäsin sen mallineeseen Malline:Etelä-Savo. Perusteluja menettelylle on tässä: Wikipedia:Kahvihuone (sekalaista)/Arkisto_48#Satakunnan_ja_Pirkanmaan_entiset_kunnat ja lisää tässä Käyttäjä:Urjanhai/Entiset kunnat. Tiivistetysti: Koska Suomenniemi nykyään on osa Mikkeliä ja kaikki siellä sijaitseva maantieteellisen sijainnin mukaan kuuluu luokkaan luokka:Mikkeli, niin myös mallineessa tulee ymmärtääkseni esittää nykyiseen maakuntaan kuuluvat entiset kunnat. Lisäperusteluja keskusteluissa, joista ainakaan vuoden 2012 keskustelussa ei esitetty eriäviä mielipiteitä.--Urjanhai (keskustelu) 12. syyskuuta 2013 kello 14.33 (EEST)