Keskustelu luokasta:Venäjän etniset ryhmät

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tyhmä luokka. Kannattaisi poistaa saman tien. --SM 1. kesäkuuta 2006 kello 12.20 (UTC)

Nyt kun Venäjällä saa määritellä kansallisuutensa itse, sinne on ilmaantunut tonttuja, örkkejä, keijukaisia ja kääpiöitä. Siis kansallisuutena. --Höyhens 6. kesäkuuta 2006 kello 10.02 (UTC)

kansat -> etniset ryhmät[muokkaa wikitekstiä]

Minusta luokan nimessä oleva termi kansa pitäisi korvata termillä etninen ryhmä. Kansa voi tarkoittaa myös jonkin maan kaikkia asukkaita, vaikka he kuuluisivatkin eri etnisiin ryhmiin. Tämän vuoksi etninen ryhmä olisi mielestäni parempi termi luokan nimessä. Ja samalla tämä luokka pitäisi siirtää luokkaan Luokka:Etniset ryhmät (kuten muutkin vastaavat kansaluokat ja artikkelit).--Kyzyl 8. kesäkuuta 2006 kello 14.59 (UTC)

Olen samaa mieltä. Sana kansa on eri merkityksissään hankala tapaus varsinkin luokan nimessä, ja sen voi kätevästi korvata tuolla yksiselitteisemmällä ilmaisulla. --SM 8. kesäkuuta 2006 kello 15.41 (UTC)

Luokka on korvattu luokalla Luokka:Venäjän etniset ryhmät ja täällä olleet artikkelit on siirretty sinne, joten tämän luokan voi nyt varmaan poistaa.--Kyzyl 13. kesäkuuta 2006 kello 09.31 (UTC)