Keskustelu luokasta:Suomen nykyiset ministerit

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mihin tätä luokkaa tarvitaan. Nykyisistä ministereistä on mallineita ja luetteloita, jotka riittävät.--Ap4k 18. tammikuuta 2007 kello 00.55 (UTC)

Tämä on ainoa luokka, joka listaa kaikki nykyiset virkaatekevät Suomen ministerit. Mikään olemassaoleva luokka tai malline ei näin tee. Esimerkiksi luokka Suomen ministerit listaa ministereitä vuosikymmenien takaa, luokka Nykyiset kansanedustajat listaa kansanedustajia, "Malline:Vanhasen hallitus" (alla) listaa henkilöitä, jotka ovat saattaneet olla ministereinä Vanhasen aikaisemmassa hallituksessa, mutta ei enää nykyisessä. Esimerkki: Johannes Koskinen, Vanhasen hallituksessa 2003-2005. --Majestic 18. tammikuuta 2007 kello 16.54 (UTC)


Mallineen Vanhasen hallituksesta voisi mielestäni muuttaa sellaiseksi, että asia ilmenee, jopa muotoon Suomen nykyinen hallitus, koska kaikista hallituksista ei ole ehkä järkevää tehdä mallinetta, mutta nykyisestä mahdollisesti on. Joka tapauksessa nykyiset ministerit mainitaan artikkelissa Vanhasen hallitus. Tämä on lisäksi luokkana kovin pieni.--Ap4k 18. tammikuuta 2007 kello 17.35 (UTC)
Vanhasen hallitus -mallineen voisi kyllä aivan hyvin minunkin mielestäni muuttaa koskemaan "nykyistä hallitusta," eli se olisi ajankohtainen myös tulevaisuudessa. Paavo Lipposellakaan ei ole omaa vastaavaa mallinetta (Lipposen hallitus), joten en pidä sitä tarpeellisena Vanhasenkaan tapauksessa. On kuitenkin hyvä olla joko malline tai luokka koskien vain nykyisiä ministereitä, koska niiden sivujen välillä on helpompi navigoida näiden mallineiden tai luokkien kautta. Siksi esim. pelkkä artikkeli Vanhasen hallitus ei aivan riitä, ja kaikki eivät sitä edes löydä. --Majestic 18. tammikuuta 2007 kello 19.33 (UTC)