Keskustelu luokasta:Marvel Comics

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Vanhan luokan Keskustelu- osio[muokkaa wikitekstiä]

Mihin luokkaan aikaisemmin luomani Luettelo Marvel-universumin roduista (tiedän, se oli kurjasti nimetty - oikeampi olisi ollut vaikka Marvel-universumin rodut) voisi sijoittaa? Pitäisikö luoda erillinen luokka:Marvel-universumi, johon kerätä muuta tarpeellista ja tarpeetonta? Onko ehdotuksia? Kuitenkin olisi mukavaa, mikäli kaikki Marvel-universumin (fiktiiviset) henkilöt, käsitteet ja muut löytyisivät yhden hakemiston alta ergo tästä luokasta. Eihän nyt ylenpalttinen luokkien luominen ole suotavaa, mutta toivon tulevaisuudessa ja ajan myötä laajentavani tämän koko Suomen kattavimmaksi Marvel-tietopankiksi ja silloin erilaisia luokkia tarvitaan. Ottakaa kantaa ja osallistukaa keskusteluun! JS 20. syyskuuta 2006 kello 07.14 (UTC)

Laajennus miltei valmis![muokkaa wikitekstiä]

Noin, laajensin alaluokkia, joten hakeminen on helpompaa ja Marvel-luokka säilyy siistimpänä. Tulevaisuudessa pitää laajentaa henkilöluokkaan Supersankari- ja superroisto-luokat. Nyt en enää jaksa, katsotaan tulevaisuudessa jahka hahmoja kertyy enemmän. JS 26. syyskuuta 2006 kello 01.32 (UTC)

Uudet keskustelut[muokkaa wikitekstiä]

Siirto[muokkaa wikitekstiä]

No niin, poistin luokan Marvel ja tein ihkauuden, Marvel Comics, joka sopii paremmin. Siirsin vanhan luokan Keskustelu- osion jorinat myös tänne uudelle sivulle, koska mielestäni siellä oli ihan asiaakin... Johannes_sankari 2. lokakuuta 2006 kello 11.29 (UTC)