Keskustelu luokasta:Kuvitteelliset henkilöt

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämän luokan alaluokat vaikuttavat turhilta. Etsiikö joku todella luokista vaikka kuvitteellisia kommunisteja? Minusta kuvitteelliset hahmot pitäisi luokitellä lähinnä luokkiin kuten Luokka:Disneyn eläinmaailman hahmot. --A333 K 22. joulukuuta 2009 kello 02.27 (EET)

Esimerkiksi luokka kuvitteelliset poliisit on mielestäni ihan informatiivinen. En näe syytä kieltää kuvitteellisten henkilöiden luokittelua ammattikunnittain. Joku kuvitteelliset mielisairaat kuitenkin on älytön luokka - mikä on mielisairaus? Miten keskeistä mielisairauden tulee olla hahmon tarinassa, jotta luokittelu käy? Olihan Homer Simpsonkin mielisairaalassa yhdessä Simpsonien jaksossa, samoin muistaakseni Ned Flanders. --Quadriplegia 22. joulukuuta 2009 kello 02.37 (EET)
Joo, jos henkilö on nimen omaan poliisi niin luokittelu on ihan järkevää. Myös Batmanin luokittelu supersankareihin vaikuttaa järkevältä koske sen takia Batman "tunnetaan" mutta esim miljardööri- ja motoristiluokat ovat lähinnä sivuseikkoja. --A333 K 22. joulukuuta 2009 kello 02.43 (EET)