Keskustelu Wikipediasta:Viikon kilpailu/Viikon kilpailu 2018-26

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kysymys pistelaskusta[muokkaa wikitekstiä]

Onko botin tarkoitus antaa pisteitä myös uusiin artikkeleihin myöhemmin tehdyistä muutoksista (esim. lähteiden, kuvien yms. lisääminen jälkikäteen)? Ennen muistan saaneeni myös niistä pisteitä, tässä kilpailussa taas en ole saanut. – ComradeUranium (keskustelu) 26. kesäkuuta 2018 kello 23.16 (EEST)

Allekirjoittaneen järjen mukaan pitäisi tulla pisteet myös muokkauksista jotka tehty myöhemmin viikona aikana, kunhan vain itse artikkeli luotu kilpailuaikana. Valitellaan botin ohjaajalle ja katsellaan.--Veli Himmeä (keskustelu) 27. kesäkuuta 2018 kello 19.48 (EEST)
Pisteitä tullut ainakin osittain muokkauksista, jotka tehty eri kerralla kuin artikkelin luominen. Eli katsasta(kaa) pistetilanne ja jos jotain puuttuu, niin virheilmoitusta kehiin.--Veli Himmeä (keskustelu) 29. kesäkuuta 2018 kello 09.43 (EEST)
@Veli Himmeä, ComradeUranium: botti tosiaan toimii niin, että se laskee vain käyttäjän itsensä luomiin artikkeleihin tehdyt muokkaukset, mutta ei muiden luomiin artikkeleihin tehtyjä. Minusta tämä menee niin kuin pitääkin, koska kilpailun aiheena on tarkkaan ottaen uusien artikkelien luominen eikä muiden aloittamien uusien artikkelien täydentäminen. Jos muiden luomiin artikkeleihin tehdyt muokkaukset laskettaisiin, joku voisi vaikka voittaa uudet artikkelit -kilpailun luomatta itse yhtäkään artikkelia, ja se on minusta vähän hassua. Mutta asiasta voi olla hyvä käydä keskustelua, mikäli olette asiassa kanssani eri linjoilla. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 29. kesäkuuta 2018 kello 09.50 (EEST)
Samoilla linjoilla toki tästä. Mutta toki kuitenkin jos tuntee kärsineensä vääryyttä pistelaskussa, niin asiasta ilmoittakoon. Jotain häröjä kommervenkkejä kun saattaa tulla vaikka kaikki tuntuisikin toimivan normaalisti.--Veli Himmeä (keskustelu) 29. kesäkuuta 2018 kello 11.03 (EEST)

Onglmia pisteen laskussa[muokkaa wikitekstiä]

Aperuokinasta nimisetä artikelista pitäisi tulla 2 pistettä eikä 20.5 p. Koska sivu oli takoitus luoda ohjaussivuksi mutta koodi vian takia sivusta tuli uusiartikkeli. (Superkissan (keskustelu) 1. heinäkuuta 2018 kello 20.01 (EEST)) Ps: linkki ohjaus sivun historiaa https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Aperuokinta&action=history

Tämä sekä muut pistelaskuhäikät saatu väännettyä kuntoon. @Veli Himmeä: kilpailu on valmis suljettavaksi. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 2. heinäkuuta 2018 kello 09.32 (EEST)