Keskustelu Wikipediasta:Viikon kilpailu/Viikon kilpailu 2017-20

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kirjaan ylös ja toivon että joku itseäni viisaampi osaa ottaa kantaa suuntaan tai toiseen. Kilpailun aloittajan ja tällä hetkellä kärkipaikalla olevan Zuissiin artikkeli Televisiokanava MTV3:n historia merkittävyyskeskustelun alla ja tiettyjä puutteita artikkelin suhteen tuotu esille sen omalla keskustelusivulla. Vaikka kyseessä onkin leikkimielinen kilpailu niin toivoisin kannanottoja sen suhteen halutaanko tuosta artikkelista saadut pisteet mukana kokonaan, osittain tai ei ollenkaan, koska sillä saattaa olla merkitystä myös kilpailijoiden lopulliseen järjestykseen.--Veli Himmeä (keskustelu) 21. toukokuuta 2017 kello 10.08 (EEST)

Keskustelusivun perusteella artikkelin sisältö on kokonaan tai ainakin suurelta osin muualta siirretty, joten vähintään ottaisin artikkelista saadut tavu- ja sanapisteet pois. Näin on mielestäni muutenkin tehty, kun uusia artikkeleita on syntynyt tekstiä siirtämällä. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 21. toukokuuta 2017 kello 10.20 (EEST)
Vaikuttaa passelilta vaihtoehdolta, joten jos ei muuta kantaa ilmaannu niin toimittakoon noin.--Veli Himmeä (keskustelu) 21. toukokuuta 2017 kello 21.29 (EEST)
Artikkeli on nyt poistoäänestyksessä, ja kilpailun järjestäjä Zuissii päätti hyväksyä tulokset ennen kuin pisteille oli ehditty tehdä mitään. Näiden seikkojen valossa sanoisin, että artikkelista saadut pisteet hylätään kokonaan. Enkä ainoastaan sano, vaan myös hylkään ne. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 22. toukokuuta 2017 kello 18.04 (EEST)
Artikkeli ehkä luotiinkin siinä mielessä että saisi lisää pisteitä. --Parantaja asiantuntija (keskustelu | muokkaukset) 23. toukokuuta 2017 kello 18.06 (EEST)