Keskustelu Wikipediasta:Käyttäjälaatikot/Wikipedia

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mielipiteet[muokkaa wikitekstiä]

Miksi mielipideotsikon alla on vain yksi käyttäjälaatikko (minityngät)? Voisiko sinne tehdä jotain muitakin? Jos, niin mitä? Nyt tämä näyttää siltä, että ainoastaan minitynkiä koskevan mielipiteen kertominen käyttäjälaatikolla on sallittua. :) --Elena 3. maaliskuuta 2007 kello 19.31 (UTC)

No, senkin voisi varmaan poistaa... -tKahkonen 3. maaliskuuta 2007 kello 19.48 (UTC)
Mun puolesta, joo. Parempi, ettei yhtään kuin vain yksi. (Tosin tällöin sekin käyttäjälaatikko muuttuisi ”kielletyksi”.) Oletan, että tuohon liittyy joku vanha kiista minitynkien tarpeellisuudesta, jota mä en tunne. --Elena 3. maaliskuuta 2007 kello 21.03 (UTC)

Ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

En ole varma, mihin näitä ehdotuksia tulisi kirjoittaa, mutta laitan tänne. Kelpaisiko tällainen käyttäjälaatikko viralliseksi? Ainakin liittyy käyttäjän toimintaan Wikipediassa ja on minusta ihan tarpeellinen. Värejä voi joku vaihtaa, jos siltä tuntuu. Nykyiselläänhän tuo on melkein identtinen noiden Wikipedia-laatikoiden kanssa. Simop 14. maaliskuuta 2007 kello 21.38 (UTC)

Käsitykseni mukaan kyllä. Kielipoliisi-sana hieman epäilyttää, mutta jos se jää käyttäjälaatikkoon, siihen sopisi ehkä paremmin Siulan haalarimerkin kaltainen kuva. ;) Toisaalta laatikko on nyt ihan tyylikkään näköinen. Muita mahdollisia tekstejä siinä voisivat olla vaikka ”Tämä käyttäjä on kielenhuoltaja”, ”Tämä käyttäjä huoltaa kieltä” tms. --Elena 2. huhtikuuta 2007 kello 20.21 (UTC)
Lisään sen laatikon sitten tuonne projektisivulle, ainahan sen voi poistaa. Kielenhuoltaja-teksti sopii varmaan paremmin siihen. Kielipoliisi on toisaalta ihan hauska ja tunnettu sana, mutta ei niin virallinen :-). Kuvaksi jääköön pilkku, koska se on kaikessa yksinkertaisuudessaan ehkä paras. Ehdottamasi kuvan kaltainen kuva voisi muuten olla hyvä, mutta en osaa piirtää, ja toisaalta käyttäjälaatikon pienen koon takia kovin monimutkainen kuva ei sovi.
Kiitos. :) --Elena 8. huhtikuuta 2007 kello 19.10 (UTC)