Keskustelu Wikipediasta:Eventualismi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä: "Artikkelin laadukkuuden ylläpitäminen on kannatettavaa, mutta ei, jos se estää niitä kehittymästä wiki-periaatteella." on selkeästi väärin käännetty. Syntyy kuva että "maltilliselle eventualistille" wikiperiaate on itseisarvo, joka ylittää artikkelien laadukkuudenkin...

Alkuperäinen: "It is worth maintaining articles in good condition, but not to the extent it would stymie their organic growth through the Wiki process.". --ML 26. joulukuuta 2005 kello 19:00:30 (UTC)

Miten itse kääntäisit? "Artikkelin laadukkuuden ylläpitäminen on kannatettavaa, mutta ei enää siinä vaiheessa, jos se estää niitä kehittymästä wiki-periaatteella." -tKahkonen 28. joulukuuta 2005 kello 12:58:25 (UTC)
Käänsin sen jo uudestaan, ja en tiedä onko nykyinenkään versio kovin hyvä, mutta edellisessä oli se vika että se antoi ymmärtää wikiperiaatteen olevan jonkinlainen itseisarvo (so. että artikkelin pitäisi kehittyä nimenomaan wikiprosessin kautta ja oikea kehittymistapa olisi tärkeämpi kuin itse laatu). Maltilliselle eventualistille tuskin näin, jollekin kiihkowikiuskoiselle voi olla... --ML 28. joulukuuta 2005 kello 13:01:32 (UTC)
Melko pieni muutos, mutta käy se noinkin. -tKahkonen 28. joulukuuta 2005 kello 16:04:22 (UTC)