Keskustelu:Yksinkertainen planeettavaihde

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Yritin laittaa linkin Ravigneaux-planeettavaihteelle Wikipedian englanninkieliseen artikkeliin, mutta tuloksena oli tyhjälle sivulle johtava linkki. Joku Wikipedian paremmin hallitseva voisi korjata linkin. Ravigneaux englanninkielisenä: https://en.wikipedia.org/wiki/Ravigneaux_planetary_gearset. -A77 (keskustelu) 5. elokuuta 2017 kello 15.36 (EEST)

Yleensä emme linkitä toisen wikipedian kieliversion sivuun suoraan tekstistä. Laitoin kuitenkin sivun lähdekoodiin kommentin niin säilyypä tieto oikeasta käännöksestä siellä, samoin kuin tällä keskustelusivulla. Linkin oikean syntaksin näet kuitenkin tästä: Ravigneaux planetary gearset. jni (k) 12. syyskuuta 2017 kello 20.11 (EEST)

Uusi animaatio haussa[muokkaa wikitekstiä]

Jos joku löytää sellaisen animaation planeettavaihteesta, jossa planeettakannatin pyörii (eli lukittu osa on kehä- tai aurinkopyörä), niin sellaisen voisi lisätä tälle sivulle. Planeettapyörien yhtäaikainen pyöriminen ja liikkuminen kuvaa parhaiten planeettavaihteen olemusta. A77 (keskustelu) 27. toukokuuta 2018 kello 20.45 (EEST)