Keskustelu:Yhden hitin ihme

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

VH1:n lista on USA:n tilastoihin pohjautuva. Dexy's Midnight Runnersilla (Geno Brittien ykkönen ja kuusi muuta TOP 40-hittiä), samoin kuin Soft Cellillä on Britanniassa ollut muitakin hittejä (11 muuta TOP 40:ssä). Nenalla taas Saksan Liittotasavallassa (15 muuta TOP 40:ssä).

Muistelen että DMR:llä Geno oli iso hitti, Come on Eileen oli vain follow-up. Joskin se kiistämättömästi menestyi UK:n ulkopuolella paremmin. Seurasin tuolloin tarkkaan UK:n listamenestyjiä. --Frank 29. syyskuuta 2006 kello 19.07 (UTC)

Joan Osbornella tosiaan ei ole ollut muuta menestystä, joskin minullakin on kolme hänen levyään. Ja nimenomaan tuon yhden hitin ansiosta. Ne ovat kaikki hyviä. --Frank 29. syyskuuta 2006 kello 19.24 (UTC)

Kuinka tuoreita artisteja voidaan "leimata" yhden hitin ihmeiksi? Tuo Sini Sabotage lähinnä mietityttää -Equilan

Poistin nimen listasta. Minunkaan mielestäni tähän ei kannata lisätä hittilistojen tuoreita tulokkaita, vaan sellaisia, jotka vuosienkin jälkeen tunnetaan vain yhdestä kappaleesta (voi toki olla, että Sabotagekin jää tällaiseksi, mutta tosiaan turhan aikaista iskeä leimaa jo ennen ensimmäisen albumin julkaisua). --Nironen (keskustelu) 1. syyskuuta 2013 kello 01.54 (EEST)[vastaa]

Tähdenlento[muokkaa wikitekstiä]

”Yhden hitin ihmeitä kutsutaan joskus myös tähdenlennoiksi”. Eikö tähdenlennolla kutakuinkin tarkoiteta esittäjää, joka nautti suosiosta vain vähän aikaa? Ei siis synonyymi mielestäni. Sblöbö 26. joulukuuta 2010 kello 22.35 (EET)[vastaa]