Keskustelu:TuusKiekko

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Seuran täydellinen nimi ei ole Tuusulan Kiekko, vakka niin on helppo olettaa. Seuran rekisteröity nimi on TuusKiekko ry, eikä Tuusulan Kiekko (katso PRH:n yhdistysrekisteri). Tuusulan Kiekko lienee epävirallinen nimike jota muut käyttävät jotta tietävät että seura on Tuusulasta. Saattaa myös olla seuran vanha virallinen nimi. --Jsmeds 24. kesäkuuta 2008 kello 21.07 (UTC)

Wikipediassa on ollut aina tapana nimetä urheiluseurojen nimet kokonaisuudessaan. Turha kuitenkin alkaa siirtosotimaan. --Kalastaja09 (Osaatko uida?) 24. kesäkuuta 2008 kello 21.13 (UTC)

Olet oikeassa. Mutta Wikipediassa on myös aina ollut tapana nimetä urheiluserojen nimet oikeina. Tässä ei mielestäni ole konfliktia, koska seuran nimi kokonaisuudessaan on TuusKiekko. Wikipediassa ei käytetä epävirallisia, eikä entisiä, nimiä artikkeleiden otsikkona. En ole kysyiseen seuraan tutustunut sen enempää, mutta olen käyttänyt seuraavia lähteitä: 1) PRH:n rekisterissä on oltava nimi kokonaisuudessaan; 2) Seura itse ei missään (omilla sivuilla, eikä Googlen kautta) käytä Tuusulan Kiekko -nimeä; 3) Google antaa sanoille "Tuusulan Kiekko" 75 osumaa, joista arviolta puolet ulkomaisilta sivuilta ja loput on sitten lähes kokonaisuudessaan muiden seurojen sivuilta. Media-osumia on noin viisi. TuusKiekko antaa moninkertaisesti osumia, näiden joukossa media, seura itse ja Jääkiekkoliitto. Tämän pohjalta tein arvioni. Korjatkaa jos olen väärässä, mutta esittäkää vedenpitävät argumentit. --Jsmeds 24. kesäkuuta 2008 kello 21.52 (UTC)

perustettiin uudelleen?[muokkaa wikitekstiä]

"Kaudella 2017–2018 TuusKi perustettiin uudelleen ja aloitti toimintansa III-divisioonassa."
Kuitenkaan artikkelissa ei ole mitään mainintaa lopettamisesta. (Tuskin 1998 perustettu junioriseura siihen littyy?) Liittyykö asiaan mahdollisesti Bewe TuusKi, jota ei ole mainittu ollenkaan? Bewe on ainakin mielestäni aika tärkeä asia seuraan liittyen... 46.132.49.220 30. lokakuuta 2023 kello 01.54 (EET)[vastaa]