Keskustelu:Tuomas Lehto

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Merkittävyydestä[muokkaa wikitekstiä]

Musiikin opiskelija. Kuru-festkään ei ihan vakuuta. Roskaa minusta, mutta ehkä joku musiikkia paremmin tunteva löytää tästä jotain merkityksellistä mitä en itse näe. --Louhikärmes 22. huhtikuuta 2008 kello 13.21 (UTC)

festivaalin taiteellinen johtaja, ja myös menestynyt hyvin kuuluisissa ja vaativissakin kilpailussa. Eli olen säilyttämisen puolesta, eikä tämä nyt roskaa ole.--kalamies 22. huhtikuuta 2008 kello 18.37 (UTC)
Katso nyt vähän minkä luokan tapahtuma tuo Kuru-fest on. Moisia pikkutapahtumia ja niiden järjestäjiä on Suomi ja maailma täynnä. Kilpailuihinkin osallistunut, muttei edes voittanut. Levyä (yleensä tärkein kriteeri), pitkää uraa, medianäkyvyyttä tai edes kilpailuvoittoja eijole. Asiassa ei pitäisi olla mitään epäselvää, mutta onko tästäkin nyt ihan pakko äänestää? --Louhikärmes 22. huhtikuuta 2008 kello 22.59 (UTC)
Klassisten sellistien merkittävyyttä ei yleensä voi mitata rokkareiden mittarilla eli levyllä, vaan pikemminkin sillä onko päässyt solistiksi kuinka merkittävien orkestereiden kanssa. lehdolta löytyy kyllä ihan vakavasti otettavia mm. radion sinfoniaorkesteria. Mutta niinhän se vähän meinaa olla, että entisenä klassisena muusikkona ymmärrän ja tiedän aiheesta melko paljon, ja siksi poistokynnys on omalla kohdalla varmaan korkeampi kuin muilla. Mutta todettakoon tähän vaan sen verran, että merkittävyyden mittaaminen yhdellä absoluuttisella mittarilla on mielestäni todella huono tapa. Näin säilytämme kaikenlaisia koululaisbändejä, jotka ovat saneet räpellettyä yhden levyn (niin, jopa omakustanneet ovat kelvanneet), mutta poistoon joutuvat tällaiset, klassisen musiikin huiput (RSO:n kanssa ei amatöörit soita solistina), vain siksi, että heillä ei ole omaa levyä.--kalamies 23. huhtikuuta 2008 kello 08.26 (UTC)
A-I-V-A-N oikein.--128.214.220.254 23. huhtikuuta 2008 kello 08.39 (UTC)
Nyt artikkelissa on ainakin hyvin vähän eväitä. Lyhyeen artikkeliin on tunkattu kaksi Turkkarille ulkoistettua ”hyvä yritys” -virkettä, joiden ainoa merkitys on väkipakolla yrittää puolustella merkittävyyttä. Wikipedia ei, edes Turun Sanomien kautta, ennusta tulevaa. Sitten kun se hieno paikka musiikkielämästä löytyy, niin tervetuloa vaan. Sitä parempi olisi poistaa ilman turhaa byrokratiaa, että vastaavasti se vastatoimikin saattaisi onnistua ilman käänteisbyrokratiaa. --Louhikärmes 23. huhtikuuta 2008 kello 08.48 (UTC)
Jos levyä oottelet kaveri tuskin koskaan tulee tällä kriteerillä "kuuluisaksi". Ihan rehellisesti sanottuna, en tiedä voiko kaveri enää kauheasti saavutta, ehkä jotain kilpailuvoittoja, mutta hän on jo suurimpien ja kuuluisampien orkestereiden solisti. Siksi äänestys olisi paikallaan, jotta tietäisimme kuinka mahdottomia sellisteiltä vaaditaan. Mutta ootellaan nyt vielä hetki jos joku muukin vaikka osallistuisi keskusteluun.--kalamies 23. huhtikuuta 2008 kello 09.01 (UTC)
Hmm, mnjaa. Oikeastaan alan itsekin olla kiinnostunut, miten tämän äänestyksessä kävisi. --Louhikärmes 23. huhtikuuta 2008 kello 12.40 (UTC)
Hyvä, että joku on näköjään lisännyt noita musiikkifestivaaleja ja levyjä. Nekin, lisäävät edes hieman merkittävyyttä.--kalamies 23. huhtikuuta 2008 kello 20.15 (UTC)

Itse olen käyttänyt merkittävyyttä arvioidessani, sellaista tapaa, että katselen mitä ansioita muilla luokan henkilöillä on. Tässä tapauksessa ansiot vaihtelivat huomattavasti, mutta kyllä tuolla on mielestäni epämerkittävempiäkin henkilöitä, tosin tähdennettäköön, että kaikki ovat mielestäni merkittäviä, enkä lähtisi ketään tuolta luokasta poistamaan.--kalamies 23. huhtikuuta 2008 kello 20.18 (UTC)

Klassinen.fi mukaan keikkoja ollut jokunen harvakseen. Lisäsin sivulle osioksi Aiheesta muualla. --Klassikkomies 23. huhtikuuta 2008 kello 13.55 (UTC)

Vein äänestykseen--kalamies 24. huhtikuuta 2008 kello 13.59 (UTC)