Keskustelu:Tie vie

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kielenhuolto[muokkaa wikitekstiä]

  • Tie vie Eppu Normaalin albumista kertova artikkeli. Sisältää ilmaisuja, "ehdottomasti tunnetuin", "saavutti vihdoin viimein 50 000 levyn myynniin" yms. Hiukan puolueellista eikä muutenkaan kovin tietosanakirjamaista. --Hanna V 24. huhtikuuta 2006 kello 08.58 (UTC)
Tää on just näitä ns. fanitustapauksia, joita saa tylysti muokata rankalla kädellä neutraalimpaan suuntaan. Vähän poistin ylisanoja, mutta kaipaa edelleen korjaamista. --TeVe 24. huhtikuuta 2006 kello 09.01 (UTC)
Huomasin myöhemmin, että oli tuo Eppu Normaalikin laitettu korjausta kaipaavaksi. Samaan osastoon taitavat päätyä muutkin Eppujen levyjä käsittelevät artikkelit, eikä vain tuo Tie vie. *syvä huokaus* Yritä nyt tässä sitten uusia artikkeleja saada aikaiseksi, kun koko ajan törmää artikkeleihin, joissa on häiritseviä mokia ja pakkohan niitä on sitten jäädä säätämään:D Yritän nyt tänne ujuttaa noita, että jos joku muu vaikka korjaisi;) (sori, vähän off topic meni kyllä jo...)--Hanna V 25. huhtikuuta 2006 kello 08.43 (UTC)