Keskustelu:Tavastia-klubi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Nyt artikkelin otsikkona oleva "Tavastia klubi" on kieliopillisesti virheellinen muoto. Oikea muoto olisi nyt uudelleenohjaussivuna oleva "Tavastia-klubi". Siinä muodossa nimi esiintyy myös klubin omilla sivuilla kohdassa Yhteystiedot. Vain logossa se on erikseen kirjoitettuna, mutta tuo kohta yhteystiedot osoittanee että klubi itsekin käyttää virallisissa yhteyksissä kieliopin mukaista muotoa. Niinpä jos tarkkoja ollaan (ja miksi ei oltaisi), niin artikkeli pitäisi siirtää nimelle "Tavastia-klubi". Mutta niin kuin vahingosta viisastuneena tiedän, niin ohjaussivun olemassa ollessa tämä vaatisi ensin ohjaussivun merkitsemistä roskaksi, sitten ohjaussivun poistoa ja sitten vasta siirto olisi mahdollinen. Ja koska tämä on raskas byrokraattinen menettely, niin en nyt rupea siihen, vaan ainoastaan esitän ajatuksen tässä kommentoitavaksi. Mutta kieliopin mukainen oikeinkirjoitus on kyllä mielestäni aika hyvä peruste, jos vain joku sattuu tämän kommentin tästä lukemaan.--Urjanhai 6. marraskuuta 2008 kello 18.18 (EET)

Kuin tehdäkseen internetiin virheen on Tavastia päätynyt nettisivuillaan ja yhteystiedoissaan käyttämään muotoa Tavastiaklubi.--Micraboy (keskustelu) 19. helmikuuta 2015 kello 11.53 (EET)
Riemullani ei ollut rajoja, kun huomasin että Tavastian uudistetuilla nettisivuilla käytetään lähes pelkästään muotoa Tavastia, mutta sivujen alalaidan yhteystiedoissa muotoa Tavastia- klubi. Kieliopin vastainen välilyönti siis, vaikkakin tuohon tekstiin laitoin nbsp:n...--Micraboy (keskustelu) 27. toukokuuta 2016 kello 10.15 (EEST)