Keskustelu:Tanssi

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

lisäsin tuonne listaan 1900-luvun modernin tanssin, joka tarkoittaa siis eri asiaa kuin nykytanssi. modernilla tanssilla viitataan tiettyyn tanssisuuntaukseen, jonka edustajia olivat muun muassa Isadora Duncan.

olen uusi käyttäjä wikipediassa, älkää menettäkö hermojanne.

Pitäisikö lisätä vielä "uusi tanssi" erotukseksi nykytanssista.? sen määritteleminen voi kyllä olla melko hankalaa...

-Uusi tanssi olisi hyvä määritellä, wikipedia on mielestäni ainoa foorumi joka pystyy tarpeeksi nopeasti reagoimaan tanssin muuttuvaan termistöön. Se palvelisi myös taidetanssi yleisöä. Antti.k 4. toukokuuta 2006 kello 07.42 (UTC)

Tanssitaide/taidetanssi ja tanssi yleisesti[muokkaa wikitekstiä]

Tein tänne ohjauksen tyhjältä sivulta tanssitaide. Wikipediassa on artikkeli Tanssitaide Suomessa, joka kulki ennen pelkällä nimellä tanssitaide. En tiedä onko omalle artikkelille tarvetta, mutta tanssitaidetta opetetaan TeaKissa ja nykyisin paljon puhutaan nimenomaan tanssitaiteesta/taidetanssista, joten toisaalta oma artikkeli olisi varmaan ihan ok jos joku sellaisen haluaa/jaksaa tehdä. En itse ole mitenkään aiheeseen perehtynyt ja tällä saralla taitaa olla Wikipediassa muutenkin hiljaisempaa, mutta heitettäköön tämä pohdinta tänne talteen. --Hermis (keskustelu) 23. marraskuuta 2013 kello 12.02 (EET)