Keskustelu:Tampereen työväentalo

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tampereen työväentalo nykyiselle nimelle[muokkaa wikitekstiä]

Keskustelunavaus siirretty tänne muualta. --Jmk (keskustelu) 6. maaliskuuta 2019 kello 17.28 (EET)[vastaa]

Hei, samaan tapaan kuin Helsingin työväentalo on siirretty nimelle Paasitorni. on myös Tampereen työväentalo siirrettävä nimelle Puistotorni. Artikkelissakin todetaan: "Vuonna 2012 kulmarakennuksen kuudes ja kahdeksas kerros muutettiin kokouskäyttöön soveltuviksi. Samalla otettiin käyttöön nimitys Puistotorni ja tiloja alettiin vuokrata erilaisten kokousten ja muiden yleisötapahtumien pitopaikaksi." Artikkelin lopussa oleva linkki Tampereen työväentalon kotisivu vie ilmoitukseen: "Sivustoa uusitaan Tampereen työväentalon sivustoa uusitaan, uusi sivusto avataan mahdollisimman pian. Vieraile sillä välin Tampereen työväenyhdistyksen tai Juhlatila Konsun sivuilla."
Työväenyhdistyksen etusivulla lukee: "Kokoustila-asioita hoitaa kongressi- ja kokouskeskus Puistotorni: http://www.puistotorni.fi", jonka historiaosuudessa todetaan: "Seuraava suuri murros kiinteistön historiassa tapahtui vuonna 2012, jolloin Työväenyhdistys otti käyttöön Puistotorni-nimen kokoustoiminnan laajentamisen yhteydessä" ja "2012 Puistotorni-nimi käyttöön, kokoustoimintaan laajennus".
--85.76.131.69 6. maaliskuuta 2019 kello 16.11 (EET)[vastaa]

Olennainen ero Paasitorniin on, että tämä nimi on paljon uudempi, eikä esimerkiksi talon omistava Tampereen työväenyhdistyskään näytä käyttävän sitä omilla nettisivuillaan: [1]. -Ochs (keskustelu) 6. maaliskuuta 2019 kello 20.19 (EET)[vastaa]
Ylempänähän on nimenomaan maininta Tampereen Työväenyhdistyksen nettisivuilta: Työväenyhdistyksen etusivulla lukee: "Kokoustila-asioita hoitaa kongressi- ja kokouskeskus Puistotorni: http://www.puistotorni.fi".
Lisäksi Puistotornin historiassa todetaan: "Seuraava suuri murros kiinteistön historiassa tapahtui vuonna 2012, jolloin Työväenyhdistys otti käyttöön Puistotorni-nimen kokoustoiminnan laajentamisen yhteydessä" ja "2012 Puistotorni-nimi käyttöön, kokoustoimintaan laajennus".
--85.76.131.69 6. maaliskuuta 2019 kello 21.27 (EET)[vastaa]