Keskustelu:Suuri Seikkailu

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

olisiko hyvä laittaa vielä kaikkien seikkailijoiden nimet artikkeliin?

Ei se taida olla tarpeellista. Kahdesta vanhimmasta tuotantokaudesta kertovaa osiota voisi muokata paremmiksi. -- Velma 14. elokuuta 2006 kello 10.23 (UTC)

"Suuri Seikkailija 2003 sai itselleen 'Kolin perinnön' - tietäjän ominaisuuden ja 30 000 euroa. "

Mikä on "tietäjän ominaisuus"?

Myös ohjelman julkkisversiosta (V.I.P. Seikkailu) pitäisi kertoa tämän artikkelin yhteydessä, aiheesta löytyy infoa ainakin täältä: http://www.imdb.com/title/tt0433743/ --MikkoK 23. kesäkuuta 2009 kello 13.17 (EEST)

Ei ollut tämän ohjelman julkkisversio. Suurta Seikkailua esitettiin reaaliaikaisesti, suorina lähetyksinä tai vain päivän viiveellä (nettikameroitakin, joiden kautta pystyi seuraamaan tapahtumia suorana, oli), kun taas V.I.P. Seikkailu oltiin nauhoitettu kuukausia etukäteen. Suuressa Seikkailussa katsojien äänestämä kapteeni päätti, kuka putoaa (poikkeuksena vuosi 2005, jolloin katsojat äänestivät, kuka putoaa), kun taas V.I.P. Seikkailussa kilpailijat (muistaakseni) äänestivät putoajan perinteiseen tapaan lippuäänestyksellä; katsojat eivät jälkimmäisen ohjelman tapauksessa päässeet osallistumaan millään tavalla tapahtumien kulkuu. Posion noidan ja Kolin ukon tapaisia hahmoja ei V.I.P. Seikkailussa nähty, kuten ei myöskään Suuressa Seikkailussa keskeisiä avain- tai kirstukilpailuja. Suuressa Seikkailussa ei puolestaan ollut mitään "olkapäätoimittajaa", kuten V.I.P. Seikkailussa. Tunnuksetkin olivat täysin erilaiset [1][2]. Ohjelmien tuotantoyhtiö oli toki sama ja yhteistä oli myös se, että kilpailijat elivät korvessa, mutta kyseessä oli tosiaan kaksi aivan eri ohjelmaa. --Nironen 9. helmikuuta 2010 kello 13.30 (EET)
Nyt voisi olla kilpailijoiden nimillä olla kovaa nostalgia-arvoa, koska mm. Susanna Ruotsalainen on kuulemma ollut mukana ilpailemassa. Kukapa vielä muistaisi kilpailijoiden nimiä? --82.181.28.34 14. huhtikuuta 2012 kello 12.28 (EEST)