Keskustelu:Stevie Ray Vaughan

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tuommoinen lista hiteistä on kyseenalainen, jos ei anneta mitään selvää kriteeriä, mikä on hitti (esim. kappaleet, jotka ovat nousseet listoille tms. mikä ei tietenkään SRV:n tapauksessa onnistu). Eiköhän riitä, että tekstissä mainitaan tunnetuimmat kappaleet. Jos joku on mainitsematta, voi tekstiä muokata siten, että kappaleen nimi nousee siitä esiin sopivassa yhteydessä.

'Liimanäppi' vai ei ?[muokkaa wikitekstiä]

Hmm - eipä se Vaughan nyt tainnut liimaa laittaa sormiin pystyäkseen helpommin soittamaan. Tietääkseni Vaughan joskus 'pikaliimasi' keikan aikana revenneen sormenpään, jotta pystyi soittamaan keikan loppuun.

Stevie Ray Vaughanin konsertit Suomessa - yksi puuttuu[muokkaa wikitekstiä]

Muutin yhden SRVn Suomen konsertin paikan aikoinaan, mutta sen ajankohta on näköjään poistettu kokonaan. Konsertissa paikalla olleena voin todistaa että 28.03.1984 paikka oli tosiaan Tampereen Teknillisen Opiston audiotorium, ei Tampereen Teknillisen Korkeakoulun tilat. (Opiskelin ko. aikana TKKssa, joten erotan kyllä paikat toisistaan). Paikka ei kyllä ollut akustisesti kummoinen, päinvastoin. Lämmittelybändinä oli Isokynä Lindholmin The Run Runs (http://fi.wikipedia.org/wiki/The_Run_Runs). Täydellinen SRV konserttilista löytyy osoitteesta http://www.willmot.com/SRV/gigdbindex.html, mutta siinäkin on tuo sama virhe, ilmeisesti konsertin paikka vaihtui alkuperäisestä.

SRV on myös rakennusfirma[muokkaa wikitekstiä]

Kun suomenkielisen Wikipedian käyttäjä laittaa hakusanaksi"SRV" niin on varsin mahdollista että häntä ei kiinnosta Stevie Ray eikä edes veljensä, vaan rakennusyhtiö SRV oy. Siis yksi Suomen suurimmistä rakennusliikkeistä. Hakusana SRV vie kuitenkin pelkästään edesmenneen amerikkalaismuusikon hakusanaan. Suora linkki pitäisi kovata suuntaussivulla. 84.250.127.60 27. helmikuuta 2012 kello 01.01 (EET)

Meillä on näköjään kaksi ohjaussivua eri kirjoitusasuilla (SRV ja Srv), ensimmäinen vie SRV-yhtiöiden artikkeliin ja toinen Vaughanin artikkeliin. Poistin tuon toisen, ja jos joku kaipaa täsmennyssivua (en-wikissä näköjään on) niin senhän saa myöhemmin tehtyä. --Jukka Kolppanen 27. helmikuuta 2012 kello 01.38 (EET)