Keskustelu:Sonata Arctica

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onko Wikipedialla joku politiikka single-julkaisujen suhteen? Nyt singlet ovat osa albumisivuja ja näin olen tähän asti myös tehnyt. Tämä kuitenkin asettaa joitakin rajoituksia ja haluaisin tehdä jokaiselle singlelle oman artikkelin. Haisku 13. maaliskuuta 2007 kello 19.59 (UTC)

Singlet on yleensä päätetty poistoäänestyksissä säilyttää. Voit tehdä omat artikkelit, jos uskot, että asiaa saa tarpeeksi. --Jetman 13. maaliskuuta 2007 kello 20.01 (UTC)

Yritin lisätä vierailijat osioon, että Elias Viljanen on tuuramassa Sonatassa nyt mutta jostain syystä koko alaosa muuttui samalla... En osaa käyttää wikipediaa niin hyvin, joten en osaa sitä itse korjata... Pyydän anteeksi. --Kommentin jätti 88.113.68.197 (keskustelu – muokkaukset).


mä en ymmärrä miks teidän pitää muuttaa aina että sonata arctica on myynyt vain kolmelle levyllä kultalevyn (jos te katotte siitä kultalevy hausta ne, niin siinä on vanhaa tai virheellistä tietoa)kun sonata on myynyt albumeilla ecliptica, silence, winterhearts ja reckoning nightiltä kultalevyn (mtv3 tekstikanavalla sanottiin niin, että ne on myyny neljää levyä kultalevyyn oikeutettu määrä suomessa) joten jos sen voisi nyt laittaa neljälle levylle? --Kommentin jätti 62.78.122.95 (keskustelu – muokkaukset).

No sanottiinko siinä, että juuri Ecliptica on myynyt kultaa? Tuo neljä kultalevyähän tulee Silence-, Winterheart's Guild- ja Reckoning Night -albumeista sekä For the Sake of Revenge -dvd:stä. Kävin joku aika sitten läpi yhtyeen virallisen sivuston uutisosion, joka siinä vaiheessa ulottui jonnekin vuoteen 2003 (nyt se on jo muuttunut ja vanhat uutiset ovat hävinneet), eikä sieltä löytynyt mainintaa Ecliptican kultalevystä. Vuonna 2001 ilmestynyt Silence myi kultaa vasta 2004, ja se oli yhtyeen ensimmäinen kultalevy. –Kooma (di algo) 18. kesäkuuta 2007 kello 12.45 (UTC)
Ainoa Wirallinen Lähde (http://www.ifpi.fi/tilastot/kplista.html?action=etuk&kirjain=S) kertoo kultalevyiksi juurikin Kooman mainitsemat. Kumpi on luotettavampi lähde, Maikkari vai ÄKT, joka ne myöntää ... valinta lienee helppo. Uskoisin, että tuo "neljäs" kultalevy on juuri tuo DVD. --TBone 18. kesäkuuta 2007 kello 13.16 (UTC)
joo, no kai siinä maikkarin tekstikanavalla oli virhe tai sitten se just oli se ’’for the sake of revenge’’, joka oli neljäs kultalevy. pahoittelen aikaisempaa viestiäni.Kommentin jätti 62.78.125.207 (keskustelu – muokkaukset). 20. kesäkuuta 2007 kello 13.30
No niin, tänään yhtyeen sivustolla julkaistun uutisen mukaan myös Ecliptica on myynyt kultaa, ja kaikki ovat tyytyväisiä. :-) –Kooma (di algo) 5. heinäkuuta 2007 kello 08.56 (UTC)

Tarvittaisiin Sonatan nykyinen logo tuon vanhentuneen tilalle, joka tuossa nyt on. Viitsisikö joku tehdä, kun ei minulla itselläni ole siihen mahdollisuutta? 'Pertsa 17. marraskuuta 2007 kello 12.23 (UTC)


Joku pyyhki pois minun laittamani lisäyksen platinalevystä. Elikkä Sonata Arctica on tosiaan ylittänyt platinalevy rajan Ecliptica levyllään kertoo ifpi. http://www.ifpi.fi/tilastot/artistit/sonata+arctica Elikkä jokui jos vois lisätä sen uudelleen. –Kommentin jätti 88.85.145.185 (keskustelu – muokkaukset)

Poistin tiedon, sillä levyn ilmestymishetkellä platinaraja oli 40 000 (ks. myöntämisrajat). Linkittämäsi sivunkin mukaan yhtye on palkittu Eclipticasta vain kultalevyllä. –Kooma (di algo) 30. elokuuta 2009 kello 18.59 (EEST)[vastaa]

Poistetut linkit ja diskografian sisältö[muokkaa wikitekstiä]

Poistin toimimattomia linkkejä. Ne saa tästä helposti tai artikkelin historiasta takaisin, jos niille on tarvetta.
Aiheesta muualla

Ping Vilhokki ja muut: Mielestäni diskografiaa voisi siistiä, joko poistamalla kokonaan tai tekemällä uuden artikkelin ({{Pääartikkeli|[[Sonata Arctican diskografia]]}} vrt Metallican diskografia) joitakin kohtia (singlet, videot, demot). Suurin osa singleistä johtaa artikkeliin albumista. Myös mallinetta on mahdollista käyttää tarpeellisten tietojen esittämiseen, sitä on nykyään helpompi muokata. --raid5 (keskustelu) 8. huhtikuuta 2017 kello 12.20 (EEST)[vastaa]

Hyvä vaan että vanhentuneet linkit poistetaan. Huomenna tietää paremmin miten on kalju kipeänä, mutta voisin kyllä tekaista sunnuntain aikana diskografialle oman sivun jotta saa pääartikkelia vähän siistimmäksi. --Vilhokki (keskustelu) 8. huhtikuuta 2017 kello 13.04 (EEST)[vastaa]