Keskustelu:Skepsis

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Sanomalehtien yleisönosasto -kirjoituksissa Skepsis nähdään kaiken uuden vastustajana (yleistys).

  • höh, ei mun mielestä; kyllä se on petrannut julkisuuskuvaa aika hyvin. Sanoisin, että toi 1989 palkinto suurelle kustannusyhtiölle on vähän ehkä turhan aggressivinen Attention Whoring -veto... mutjoo. Hyvällä asialla :) --Sigmundur 21. tammikuuta 2007 kello 14.38 (UTC)

Huoh, TKK:n palkinto oli kyllä vähän ryppyotsaista... meillä on professorina Esa Saarinen, joka luennoi kursseja tyyliin legendaarinen Elämänfilosofia ja systeemiajattelu, mutta tämmöistäkin tarvitaan! Jos nyt yhteen seminaariin kutsutaan yksi luennoitsija esittämään vähän "vaihtoehtoista" näkökantaa, niin eikös se nyt ole osoitus jonkinlaisesta avarakatseisuudesta (siis yhden kerran tommosta)... Sigmundur 21. tammikuuta 2007 kello 14.41 (UTC)

Palkinto annettiin seminaarin (joka oli jo savustettu ulos Helsingin yliopistolta) järjestämisestä, kun kyse ei ollut mistään muusta kuin ohuesti verhoillusta uskonnollisesta herätyskokouksesta… ExTechOp 29. elokuuta 2008 kello 02.15 (EEST)

Täsmennystä?[muokkaa wikitekstiä]

Kertoisiko joku minulle, mitä tarkoittaa "Perinteisesti Skepsis on ollut tieteenharjoittajien yhdistys, mutta nykyisin mukaan on saatu myös enemmän nuoria jäseniä." Sitä, että tieteenharjoittajat ovat vanhoja, vai sitä, etteivät nuoret ole tieteenharjoittajia?

Tuolle voisi tehdä jotain.

Linkkaus pseudoskeptismiiin[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelissa on (jonkun historiallisen muokkaussodan seurauksena?) ollut mitenkään perustelematon linkkaus artikkeliin Pseudoskeptismi. Poistin muun editoinnin yhteydessä linkkauksen, koska katsoin sen olevan irrelevantti eikä sitä mitenkään käsitelty artikkelin leipätekstissä. Aktiivinen paranormaalin harrastaja Käyttäjä:Gamma on Skepsiksen keskustelupalstalla ottanut asiakseen liittää linkkauksen takaisin, samalla esittäen että olen henkilökohtaisesti jäävi kirjoittamaan aiheesta Wikipediaan. Tein asiasta kommenttipyynnön Wikipedia:Kommenttipyyntö/SkepsisOttoMäkelä (keskustelu) 24. joulukuuta 2012 kello 16.10 (EET)