Keskustelu:Sharon Stone

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

En.wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Sharon_Stone#Medical_problems ei mainitse astmasta ja diabeteksesta mitään, vaikka terveysongelmille on oikein oma osionsakin.--Teveten 5. marraskuuta 2006 kello 19.14 (UTC)

Poistin kohdan "tuohon aikaan harvinaislaatuisten". En usko ilman lähdettä, että erotiikkakohtaukset olivat 1990-luvulla sen harvinaisempia kuin nykyäänkään.--Teveten 5. marraskuuta 2006 kello 19.22 (UTC)

Ehkä tarkoituksena oli kertoa, että Basic Instinct herätti huomiota siihen saakka (valtavirtaelokuvassa) lähes ennen näkemättömän rohkeiden kohtauksiensa vuoksi, ja että nykyisin vastaavat kohtaukset tuskin enää herättäisivät samanlaista kohua. --ML 5. marraskuuta 2006 kello 19.32 (UTC)
Niin. Kohu saattoi olla vain taitavan mainonnan tulosta. Kyllä majavan vilauttelu on edelleen Yhdysvalloissa pannassa mainstream-elokuvissa. Ainoa NC-17 rated elokuva, joka on Yhdysvalloissa päässyt isoon levitykseen on tietääksi myöskin Paul Verhovenin ohjaama stripparielokuva, jonka nimeä en nyt muista, floppasi.--Teveten 5. marraskuuta 2006 kello 19.35 (UTC)Ps. elokuva oli en:Showgirls--Teveten 5. marraskuuta 2006 kello 19.38 (UTC)
Se että floppasi voi johtua juuri siitä, että "rohkeudesta" johtuva kohu ei enää yksinään riitä nostamaan elokuvaa hitiksi, kuten Basic Instinctin aikana. Toki tuo "harvinaisia" voi olla huono sanamuoto antaessaan ymmärtää esim., että vastaavia elokuvia olisi nykyisin jotenkin enemmän, mutta BI:n "vallankumouksellisuus" omana aikanaan tulisi kuitenkin jotenkin tuoda esiin. --ML 5. marraskuuta 2006 kello 19.42 (UTC)