Keskustelu:Seututie 296

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin kehitys[muokkaa wikitekstiä]

Seututie 296
Kartano | Okeroinen | Jokimaa | Renkomäki
Halton | Jokimaan ravikeskus | Lahden Lasitehdas | Lahden Autokori

vastaavanlaiset mallineet on poistettu poistoänestyksissä' -Keskustelu käyttäjästä:Tve4-

on korvattu muodolla:

Taajama-alueet, kylät ja kaupunginosat[muokkaa wikitekstiä]

Merkittävät paikat[muokkaa wikitekstiä]

Parempi ja loogisempi tällä tavalla. Liittymätaulukon jos vielä lisäisit, itse en 296:n aluetta tunne niin hyvin että voisin sellaisen tehdä. --Tve4 18. elokuuta 2007 kello 13.49 (UTC)

Lieneekö parempi, että ennen kuin otat kartan käteen ja laadit raskaan liittymätaulukon, antaisit tiedon olla paikoillaan tyhjentämättä sitä? On todella raskasta katsoa artikkelin sisältä sen historiatiedoista. Myös Siliamaav, joka toiminnallaan hävinnee ylläpitäjä-äänestyksen, voisi hieman katsoa tulevaisuuteen ja mahdollisesti 2-3 vuoden päästä odottavaan ylläpitäjä-äänestykseen. 80.223.125.28
Liittymätaulukon aineiston saa tästä http://kartta.lahti.fi/hollola/ . Paikallistuntemusta ei tarvita. Risteyksien paikat löytyvät täältä http://www.112.fi . Menestystä kirjoittamiseen. Jos paikallistuntemuksen kannalta on ongelmia, kirjoita siihen liittyvät kysymykset artikkelin keskustelukenttään niin hankin tiedot, ellen muista ulkomuistista. 80.223.125.28 18. elokuuta 2007 kello 13.56 (UTC)
Ihan vaan tiedoksi että mitään ei poistettu, vaan taulukon sisältö siirrettiin tekstiin [1]. --Tve4 18. elokuuta 2007 kello 13.59 (UTC)
No kyllä täytyy todeta, että jos siirrettiin niin hieman puutteellisesti: Lahden Autokori on siirtynyt ja siirtymässä tuotannoltaan Lahteen. Toisekseen on erittäin kummalinen tapa siirtää jo jäsennettyä tietoa suunnistuskentästä tekstiin. Ehdotan, että katselet nyt vain ne ennakkotapaukset, joihin olet vedonnut, jotta inttämisestä päästään tai sitten teet sen mallinteen. Tee ensiksi korvaus ja vasta sitten tuhoa entinen, mikäli ole kehittänyt paremman ratkaisun. Et voi olla samaan aikaan sekä järjestyspoliisi, että sisältötuottaja. Sisältötuottaja tuottaa paremman ratkaisun eikä vain tuhoa entistä. Ymmärrän kyllä, ettei vandaalijahti tee psyykelle hyvää ja ettei järjestyspoliisista tule useinkaan kirjoittajaa, kirjailijaa, kuvaajaa tai käsikirjoittaajaa valvonta ja tuottaminen ovat eri professioita. En usko, että kaikista poliiseista tulisi linja-autokuljettajiakaan ainakaan Helsingin iltavuoroille. Kuljettajat nimittäin sietävät sitä, mistä poliisi voisi pamputtaa. Äärimmäinen deletismi johtaa harnaan niin kuin Siliamaav, joka on usutettu väärän jäniksen perään ja siksi häviää ylläpitoäänestyksen. Minusta ei pitäisi harhaanjohtaa keltanokkia edes omalla esimerkillä. 80.223.125.28 18. elokuuta 2007 kello 14.05 (UTC)

Mikä merkillinen merkittävä paikka on firma seututien varrella? Kenties yritys venyttää sisältöä muuten lyhyeen ja sisällöttömään artikkeliin? Argus 19. elokuuta 2007 kello 16.05 (UTC)

Ikkunalasitehdas ja autokoritehdas eivät ole mitään merkittäviä paikkoja. Jos tuolla periaatteella lähdettäisiin, Helsingissä pitäisi Mannerheimintien varrella luetella niin paljon yrityksiä, ettei paperi enää riittäisi. Jos kerrotaan tiestä, niin kerrotaan tiestä eikä mainosteta sen varrella olevia yrityksiä. (Mikä varmaan on kyllä kirjoittajan tarkoitus, ammatikseen kun näitä tekee.) --Ulrika 19. elokuuta 2007 kello 16.14 (UTC)
Joudun jakamaan kantasi asiassa. Luulenpa, että asialla on sama taho, joka lisäili tiemallineita kaikkiin paikkakunta-artikkeleihin joiden kautta tie kulki. Helsingin artikkeliin olisi siis tullut malline joka olisi sisältänyt kaikkien Helsingistä lähtevien teiden varrella olevat paikkakunnat. Lisäksi minusta tuo Seututiemalline on aika turha. Argus 19. elokuuta 2007 kello 16.27 (UTC)
Sama mies. Se ahkeroi täällä usealla IP:llä ja usealla käyttäjätunnuksella. Välillä on saanut estoja, mutta villiintyy siitä vain kahta pahemmin. --Ulrika 19. elokuuta 2007 kello 16.30 (UTC)
Tuttu on. On kinannut aiemmin sivullani jostain täysin käsittämättömästä aiheesta. Argus 19. elokuuta 2007 kello 16.38 (UTC)