Keskustelu:Seksiväline

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelissa lukee: "On olemassa renkaita, jotka asetetaan siten että ne pitävät kivekset kehon ulkopuolella." Voisiko joku ko. välinettä kokeillut ja/tai muuten asiasta perillä oleva valaista, mitä tämä tarkoittaa? Normaalin penisrenkaan toiminta on lähes itsestäänselvä juttu, mutta tuo kuulostaa erikoiselta. --Huussi 27. maaliskuuta 2006 kello 21.14 (UTC)

On olemassa penisrenkaita / remmejä jotka pitävät kivekset kehon ulkopuolella. Tämän tarkoitus on viivästyttää laukeamista, kuten myös peniksen juuresta puristavilla renkailla.--Sieda84 21. huhtikuuta 2006 kello 16.09 (UTC)

En nyt aivan ymmärtänyt, kun käsittääkseni kivekset ovat muutenkin kehon ulkopuolella (vai onko tarkoitus vielä pullauttaa ne sieltä pusseista ulos?). Voisitko selventää tyhmälle? --Shovi 14. elokuuta 2006 kello 11.19 (UTC)
Ilmeisesti sillä yritetään tarkoittaa renkaita, jotka puristavat sekä peniksen, että kivesten juuresta. "Kehon ulkopuolella" on tosin huono nimitys mekanismille. --BrDead 16. elokuuta 2006 kello 10.43 (UTC)