Keskustelu:Sampsa Astala

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Symbol unsupport vote.svg Tätä sivua ehdotettiin hyväksi artikkeliksi, mutta ehdotus kaatui.
Artikkelin hyvät artikkelit -äänestys on arkistoitu.

Ottakaa Lordin jäsenten oikeat nimet pois HETI! Ei ole kivaa että heidän nimiään julkaistaan netissä kaikkien luettavissa Kommentin jätti Sante08 (keskustelu – muokkaukset).

Asiasta on käyty keskustelua, enkä näe nimien poistolle mitään järkevää syytä. --Jetman 31. lokakuuta 2006 kello 09.49 (UTC)


Niin, eihän se kuitenkaan heidän henkilöllisyyksiään paljasta kummemmin. Ja tietosanakirjassa on oltava järkevää tietoas, eikä vain "sitten Lordi teki sitä ja sitä ja sitten yht'äkkiä" jne. Joten minusta ainakin oikeat nimet kannattaa säilyttää. Kyllähän ne lukevat Lordin sivuillakin, ja kirjassa. --Solja 27. marraskuuta 2006 kello 16.16 (UTC)Solja

Artikkelin nimi[muokkaa wikitekstiä]

Artisti artikkelit tulee kutsumanimillä - ainakin silloin jos heidät tunnetaan sillä paremmin - kuten artikkeli tässä tapauksessa sanoo asian olevan. Eli redirect -sivu "kita" poistoon ja tämän artikkelin nimeksi "kita". --Cyborg Orangutan model-123 30. joulukuuta 2006 kello 15.44 (UTC)


Moi! Oon samaa mieltä, sehän loukkaa niiden yksityisyyttä! Nimet heti pois! Ja miten niin ei ole mitään syytä? Kyllä se loukkaa, sen tietää. Oikeat nimet pois!

Ja eikä se haittaa jos on nimet esillä. Tietää vaan mikä niiden oikeat nimet on.

Kun kerran nimet ovat jo ihan julkisesti mainittu bändin luvalla tehdyssä julkaisussa niin miksi ne enää pitäisi poistaa? Korkki74 27. tammikuuta 2007 kello 14.35 (UTC)

Nimet saa jättää, mutta ottakaa pois se missä bändissä Kita soittaa! Sitä ei oo mainittu Lordi-kirjassa, eikä täälläkään sitä saa mainita! Terveisin: Minä. Kommentin jätti 82.197.3.212 (keskustelu – muokkaukset).

Kita soitaa vain Lordissa. Sen sijaan Sampsa Astala soittaa myös muissa bändeissä ja siinä ei liene mitään hävettävää. Ravel 9. toukokuuta 2007 kello 02.45 (UTC)

Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Artikkeli käsittelee Lordi-yhtyeen rumpalia. Tavoitteeni on saada artikkelista hyvä artikkelia. Mitä parannuksia artikkeli vielä kaipaisi, jotta se olisi hyvän artikkelin tasoinen? Artikkelissa pyrin ensisijaisesti kertomaan Astalasta muusikkona. Artikkelissa on oma osio myös hänen Kita-hirviöhahmolleen (samoin kuin Tomi Putaansuu-artikkelissa). Lähteenä olen käyttänyt "Mie oon Lordi"-kirjaa. Koska Astala (kuten ei kukaan muukaan Lordin jäsen) ei ole julkisuudessa kertonut itsestään kovin paljon, ei artikkeliin saa sisältöä juuri tämän enempää. Mutta onko parannusehdotuksia? --Mr. Showman 18. kesäkuuta 2008 kello 11.32 (UTC)

Lähteisiin olisi kiva saada edes yksi toinen lähde, vaikkakaan hän ei ole ollut julkisuudessa. Lab-oratory 18. kesäkuuta 2008 kello 11.49 (UTC)

Artikkelin kieltä voisi käydä läpi. Yritin itse korjata alkupuolen kirjoitusvirheitä. Kirjoitusvirheiden lisäksi siellä on joitakin kummallisia lauseita (esim. Astala ei koskaan ole pitänyt kauhuelokuvista, mutta Lordin täytyisi esiintyä näyttävästi.), joita voisi minun mielestäni vielä muokata. -- Shallow 18. kesäkuuta 2008 kello 12.03 (UTC)

Korjasin tuon lauseen. Koitan saada lisää lähteitä artikkeliin, tosin juuri muualla Astalasta ei kerrota kuin "Mie oon Lordi"-kirjassa. --Mr. Showman 18. kesäkuuta 2008 kello 12.24 (UTC)

Lisäsin lähteitä ja lisäsin maininnan Astalan tuottajaurasta. Laitoin maininnan myös siitä, että hän laulaa taustoja Hanna Pakarisen albumilla. --Mr. Showman 18. kesäkuuta 2008 kello 12.58 (UTC)

Lisäsin artikkeliin osion "Lordin rumpalina", jossa käsitellään Astalan uraa Lordissa. Sisältö on osiossa pitkälti samaa kuin Lordi-artikkelissa. Tekstiä on kyllä muutettu ja olen tehnyt siitä enemmän Astalan näkökulmasta katsotun oloisen. --Mr. Showman 21. kesäkuuta 2008 kello 09.33 (UTC)