Keskustelu:Sailor Moon

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ardiggelissa vilisee genraaleja[muokkaa wikitekstiä]

Koska en asiaa tarpeeksi tunne, en tiedä pitääkö noiden genraalien olla oikeasti kenraaleja tarkastaisiko joku. -- JeeJee 22. marraskuuta 2006 kello 19.04 (UTC)


Tarpeeton palsta[muokkaa wikitekstiä]

Tuo palsta henkilöiden kohdalla on ruma ja turhan näköinen. Vanha oli paljon parempi, kun hahmosta kerrottiin erikseen toisella sivulla. Teksti on mielestäni liian "pötkössä", ja hahmosta on kerrottu hassusti. Kun tuossa lukee: -Ei pidä porkkanoista, mielestäni se voisi olla:

  • Inhokkiruoka: Porkkanat

91.152.66.184 30 syyskuuta 2009 kello 16:14

Yleensä muissakin samanlaisissa sarjoissa henkilöt on esitelty sarjan kanssa samalla sivulla. Hekilöiden yksittäiset sivut olivat liian suppeita(tynkiä) eikä niihin koskaan saada tarpeeksi tietoa, koska henkilöt tosiaan eivät ole mitään ihmisiä vaan niistä on tietoa rajallisesti. Henkilöistä on paljon kivempi lukea kun kaikki ovat samalla sivulla eikä tarvitse avata kymmentä sivua jotta saisi tietoa henkilöistä.

Sivua saa toki muokata jos näkee jotakin muokattavaa, joka johtaa sivun paranemiseen. Esittelyjen ei myöskään ole tarkoitus myöskään olla mitään listoja, kuten Ihokkiruoka:Porkkanat, vaan helposti luettavia, sitten sivu vasta olisi kummallinen jos kaikki tiedot töksäytellään luettelomuotoisena. Ja hahmojen esittelyt ovat tietenkin hassun näköisiä, kun ei tietoa ole enempää. --Julie 2 1. lokakuuta 2009 kello 11.23 (EEST)[vastaa]