Keskustelu:Saara Hyrkkö

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Merkittävyys[muokkaa wikitekstiä]

Ylioppilaskunnan puheenjohtaja ja erään joskin suurehkon taideyliopistoprojektin johtaja. Ei ihan riitä meriitit mielestäni. --Höyhens (keskustelu) 16. maaliskuuta 2013 kello 10.22 (EET)

Myös 25-vuotiaana Suomen toiseksi suurimman kaupungin kaupunginhallituksen jäsen. Wikipediassa on myös muita kunnallispoliitikkoja vrt. Espoosta Simon Elo, Ritva Erkama tai esimerkiksi Helsingistä Erkki Perälä. Tuo Espoon kunnallispolitiikka tässä on merkityksellinen, muu lähinnä henkilöhistoriallista. Onko metropolialueen kunnallispolitiikan merkittävät asemat liian vähäpätöisiä meriittejä? Kysyn siis, kun en tiedä. Laj9640 (keskustelu) 16. maaliskuuta 2013 kello 11.25 (EET)

Täällä on käsittääkseni ollut sellainen periaate, että kunnanvaltuutetut eivät ole tarpeeksi merkittäviä, jos heillä ei ole muitakin ansioita. Wikipedia:Poistokäytäntö/Suuntaviivoja#Poliitikot --Cortex (keskustelu) 16. maaliskuuta 2013 kello 12.34 (EET)
Pelkkä kaupunginvaltuuston tai -hallituksen jäsenyys, suurenkaan kaupungin, ei ole yleensä riittänyt. Mieleen tulee esimerkiksi poistoäänestys Wikipedia:Poistettavat sivut/Emma Kari vuodelta 2009, joka koski Helsingin kaupunginvaltuutetusta kertovaa artikkelia (mikäli tuo äänestys olisi käyty vasta nyt neljä vuotta myöhemmin, olisi saattanut säilyäkin, kun on nyttemmin noussut kaupunginhallituksen varapuheenjohtajaksi ja vihreiden valtuustoryhmän puheenjohtajaksi). Mainitsemistasi kolmesta pääperuste artikkelille täällä on kahden (Elo ja Perälä) kohdalla käsittääkseni heidän toimimisensa puolueidensa nuorisojärjestöjen puheenjohtajana, yhden (Erkama) kohdalla puolestaan Espoon kaupunginhallituksen puheenjohtajuus. --Nironen (keskustelu) 16. maaliskuuta 2013 kello 12.44 (EET)

Pois - Kaupunginvaltuutettuna ja kaupungin hallituksessa toimiminen ei riitä. --Aulis Eskola (keskustelu) 16. maaliskuuta 2013 kello 17.31 (EET)

Tämä on selvästi merkittävä henkilö! Ja viitteitä on paljon. --Seppo Linnaluoto (keskustelu) 19. maaliskuuta 2013 kello 16.05 (EET)

Ei merkittävä. Viitteet ovat lähinnä epätoivoisia. --Otrfan (keskustelu) 19. maaliskuuta 2013 kello 16.09 (EET)