Keskustelu:Rita Hayworth

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Toinen näyttelijä lähteettömästä lupaavaksi? --PtG (keskustelu) 5. heinäkuuta 2018 kello 22.07 (EEST)

Sisältänee perusasiat, mutta mistä nuo filmografia jne on haettu? Jos ne on lähteettömiä, ne voi varmaan poistaa. Täydellinen filmografia ei taida olla "perustietoa" aiheesta. J.K Nakkila (keskustelu) 9. heinäkuuta 2018 kello 01.31 (EEST)
Katsoin tuohon IMDb:stä elokuvat, joista Hayworth on saanut nimensä lopputeksteihin. Vaikka IMDb nyt ei muuten ole hyvä lähde, niin filmografian sieltäkin voi lähteistää. Nuo televisiot ja lyhytelokuvat otin pois, sillä ne eivät ole kovinkaan oleellisia ("oma itsensä" jossain televisio-ohjelmissa ja toisaalta dokumenttielokuvissa kuvattuna). --PtG (keskustelu) 10. heinäkuuta 2018 kello 20.32 (EEST)
Ilman filmografiaa filmitähden artikkeli ei mielestäni kelpaa lupaavaksi, sillä se olisi merkittävä huononnus artikkelin perustietoihin. En kannata lupaavaksi, jos filmografia poistetaan J.K Nakkilan vihjaamalla tavalla, muuten käy kyllä. Kuten sanottu, IMDb:tä voi paremman puutteessa ohjeiden mukaan käyttää tällaisten tietojen lähteenä. ¬Antilope 14. heinäkuuta 2018 kello 01.54 (EEST)
Filmografia on toki perusruista. Elokuvanäyttelijän työtä on elokuvanäytteleminen niin kuin kirjailijan työtä on kirjojen kirjoittaminen. Ihmeen vähän elokuvista on artikkeleita, mikä ei tietysti vaikuta lupaavuuteen. Jos filmografiassa on kaikki pitkät teatterielokuva, otsikosta voi mielestäni jättää pois sanan "valikoitu". Aly Khan? Muistikuvani mukaan nimi on ainakin suomenkielisessä lehdistössä kirjoitettu Ali Khan. --Abc10 (keskustelu) 14. heinäkuuta 2018 kello 11.10 (EEST)
"Valikoidussa" on nyt kaikki, joista Hayworth sai nimensä lopputeksteihin. Valikoitu voisi olla kyllä siinä mielessä vähän turha. Ali Khan saattaa olla parempi muoto, mutta menin meidän artikkelin mukaan, joka on kirjoitettu nimelle Aly Khan, joka toki voi olla väärin. --PtG (keskustelu) 14. heinäkuuta 2018 kello 23.25 (EEST)
Kannatan lupaavaksi. --Sblöbö (keskustelu) 29. heinäkuuta 2018 kello 06.11 (EEST)

Nähdäkseni muutama kannattaja eikä ainakaan vastustajia. Ali Khanin kirjoitusasun voisi joku vielä tarkistaa. --PtG (keskustelu) 29. heinäkuuta 2018 kello 16.26 (EEST)