Keskustelu:Risto Ahonen (kolumnisti)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Joopa joo. Korjasin Herra Ahosen itsestään kirjoittelua hiukan ulkopuolisen silmin, ja huomasin lukuisia virheitä. Mutta kehitystä tälle artikkelille pitää saada, ja toivon että herra Ahonen jättäisi oman elämänkertansa meille muille kirjoitettavaksi, ja antaisi itsestään vaikkapa kattavamman kuvan, sekä valokuvan ;) --–Tnethacker(viestiä?) 1. lokakuuta 2006 kello 12.16 (UTC)

Luin nimimerkin Tnethacker ylläolevan kommentin jota kriitikkona hiukan kritisoin ;^) Hacker ei ole oikeassa siinä, että olisin itsestäni kirjoittanut, eikä siinäkään, että sivu sisältäisi virheitä, tai ehkä virheet on korjattu?? en tiedä.

Elämänkertaani ei ole tarpeen muiden kanssani keskustelematta kirjoittaa, sillä elän edelleen. Mutta kysyttäessä kerron auliisti. Elämäni on avoin. Kuvani ja lähes kaiken elämääni liittyvän saa kaikin oikeuksin ottaa nettisivuiltani tai minulta sähköpostilla kysyen (risto.ahonen(at)pp.inet.fi) Itse en halua ryhtyä järkeilemään miten kuvia tai muuta materiaalia wikipediaan lisätään, vaikka ei sen oppiminen lienee ylivoimaista olisi.

Kaikkiaan arvostan Wikipediaa mittavana nettiarkistona, oppimateriaalina ja sähköisenä tietoteoksena. Terveisin Risto Ahonen