Keskustelu:Reidar Wasenius

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Keskustelu[muokkaa wikitekstiä]

Kokemattomana mietin olisiko korrektiuden kannalta paikallaan lisätä artikkeliin niitä julkisia Kelan, Tullin, Tiedon ym puhelinnumeroita, joissa ääneni kuuluu?

Puhelinnumerot puhelinverkossahan ovat ainoat todisteet asiasta kun niitä ei ole listattu/dokumentoitu missään kohdassa internettiä.

Olisiko Wikipedia juuri SE paikka? --ReidarWasenius (keskustelu) 15. heinäkuuta 2015 kello 16.24 (EEST)

Puhelinnumerot olisivat ns. primäärilähteitä, joita ei Wikipediassa suosita. Ja tarkistettavuudenkin kanssa olisi niin ja näin: kuka osaisi varmasti sanoa että äänessä on RW eikä Jukka Puotila? Wikipedia-artikkelit laaditaan sen pohjalta, mitä artikkelin aiheesta on kerrottu ns. sekundäärilähteissä, eli mediassa, kirjoissa ym. kenen tahansa tarkistettavissa olevissa dokumenteissa. Siis summa summarum: ei puhelinnumeroita, kiitos. –Kotivalo (keskustelu) 15. heinäkuuta 2015 kello 16.39 (EEST)
Kun Wikipedia on tietosanakirja, kaikkea mikrotason tietoa ei pidä lisätä. Kaiken kaikkiaan aika luettelomainen artikkeli, enkä itse asiassa pitäisi edes merkittävänä henkilönä, jos joku kyseenalaistaisi merkittävyyden. Wikipediassta on tulossa Linkedinin jatke. --Abc10 (keskustelu) 28. elokuuta 2019 kello 08.23 (EEST)