Keskustelu:Raittiusyhdistys Koitto

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Arvo.ansion valittelua[muokkaa wikitekstiä]

(Siirretty artikkelisivulta. -- Petri Krohn 28. helmikuuta 2010 kello 01.41 (EET))[vastaa]

Raittiusyhdistys Koitto vuokraa Kivinokan ja Viikin välissä olevaa Lammassaarta. Mökkirakentaminen sujui malko hyvin, kunnes Koiton puheenjohtaja vaihtui, heti alkoi tapahtua. Saareen rakennettiin luvattomia ylisuuria mökkejä, rakentajat ovat Koiton johtokuntaan kuuluvia henkilöitä,myös Koiton nykyinen puheenjohtaja rakensi luvattoman ylisuuren mäkin. Kaupungin mitta on 12 neliötä suurimmat mökit ovat 30 neliötä.Muita mökkiläisiä kiellettiin rakentamasta uutta,mutta vanhaa saa korjata varovasti.

Saaressa on myös laituri jonka ovat maksaneet kaikki mökkiläiset, myös Koittoon kuulumattomat. Laituripaikkoja saavat nyt vain Koittoon kuuluvat, eihän ole pakko kuulua Koittoon. Saaressa pidetään myös talkoita,saaressa on yli 80 vuotiaita mökkiläisiä jotka ovat tehneet talkoita aikanaan, mutta eivät jaksa enää käydä talkoissa. Koitto sakottaa vanhuksia 100 euroa kun eivät jaksa käydä talkoissa. Eikö talkoot ole vapaaehtoiset.

Näin toimii Raittiusyhdistys Koitto!!??

Rakennusvirasto tietää luvattomasta rakentamisesta,ihmettelee vain kas kummaa (Onko politiikka näin raakaa että annetaan rakentaa luvattomia mökkejä, että Koiton kommunistit luopuvat työväenaatteesta).

Tapahtumia seurannut Arvo.ansio 26. helmikuuta 2010 kello 18.51 (EET).[vastaa]