Keskustelu:RN Giulio Cesare (1911)

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Ehdotan lupaavaksi lähteistettyä lyhyehköä artikkelia, jossa on kuitenkin kuvattuna olennaisimmat tiedot.--Phiitola (keskustelu) 3. heinäkuuta 2015 kello 07.45 (EEST)

Pari epäselvää kohtaa: 1) "Seuraavana päivänä saatiin tietoon kansallismielisten pysähdyttyä Bizerteen." Tässä lauseessa on jotain ongelmia, mitä saatiin tietoon. 2) "Ilmavoimien puutteen vuoksi osasto kohtasi ainoastaan saattueita suojanneet risteilijät, jolloin HMS Berwick vaurioitui." Vähän epäselvää: osasto kohtasi risteilijät, jolloin kohtaamisen seuraamisena Berwick vaurioitui. Jotain muutakin varmaan tapahtui tuossa välissä? 3) Augusta ohjaa täsmennyssivulle, minkämaalainen paikka on kyseessä --PtG (keskustelu) 4. heinäkuuta 2015 kello 18.47 (EEST)
Korjaan kaksi ensimmäistä kohtaa artikkeliin eli saatiin tieto kansallismielisten pysähtymisestä Bizerteen ja lentotiedustelun puute esti saattueen löytämisen, jolloin kohdattiin vain suojausosasto. Augusta on Italiassa.--Phiitola (keskustelu) 4. heinäkuuta 2015 kello 19.03 (EEST)
Kohdat korjattu ja Augusta on siis Italian laivaston Sisiliassa oleva tukikohta.--Phiitola (keskustelu) 4. heinäkuuta 2015 kello 19.12 (EEST)
Juu, lupaavaksi nyt. Oon kyllä tosin eri mieltä siitä, että toinen alaotsikko "palvelus"-osiossa on turha. Helpottaa asian hahmottamista jo sisällysluettelossa. Nyt siitä hyppii esille vain tuo aika Neuvostoliitossa. --PtG (keskustelu) 7. heinäkuuta 2015 kello 19.59 (EEST)
Kaksi peräkkäistä otsikkoa ilman välissä olevaa tekstiä ei ole mielestäni mielekäs ratkaisu eli pitänee keksiä jotain muuta.--Phiitola (keskustelu) 7. heinäkuuta 2015 kello 20.01 (EEST)
Ei otsikoiden väliin tarvitse väkisin lisätä tekstiä, ja monissa tapauksissa osiot voidaan loogisesti jakaa useampaan alaosioon. Esimerkiksi elämäkerta, jossa ensimmäinen alaosio on lapsuus. Näiden kahden otsikon väliin ei ole tarvetta lisätä tekstiä. Sama on tässäkin palvelus pystytyään jakamaan loogisiin alaosioihin, jolloin otsikkoiden väliin ei tarvita tekstiä (ja itse olen jopa sitä mieltä, että pää- ja alaotsikon väliin tarvitaan hyvin suunnitellussa rakenteessa hyvin harvoin tekstiä). --PtG (keskustelu) 7. heinäkuuta 2015 kello 20.09 (EEST)

Kannatan lupaavaksi. Sitä vähän tosin ihmettelen, että lähdeluettelossa on useampia teoksia mutta viitteitä on vain yhteen.--Tanár 12. heinäkuuta 2015 kello 19.30 (EEST)

Kaikkia ei ole viitteinä käytetty, mutta ne ovat osaltaan varmentaneet esimerkiksi mallineessa olevia tietoja. Samalla ne parantavat tarkistettavuutta.--Phiitola (keskustelu) 12. heinäkuuta 2015 kello 21.24 (EEST)
No joo, eihän niistä haittaakaan ole. Merkitsen lupaavaksi.--Tanár 14. heinäkuuta 2015 kello 16.43 (EEST)