Keskustelu:Piraattiradiotoiminta Venäjällä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin tiedot on siirretty artikkelista Pietarilaiset piraattiasemat. Lähdeviitteistä on poistettu viittaukset Wikipedian omiin artikkeleihin. Lähteet olivat osin keskentekoisia eli linkit puuttuivat, joten poistin ne jotka eivät johtaneet minnekään. Jos Pietarilaiset piraattiasemat säilyy poistoäänetyksessä, tämän artikkelin voi poistaa turhana. --Ulrika 19. heinäkuuta 2007 kello 10.26 (UTC)

Asiatiedot uupuvat[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelista on poistettu pääasiallinen sisältö. Nyt artikkeli on vain lyhyt kuvaus. Siitä puuttu mm. havainnot siitä, missä kaupunginsosissa niitä on runsasti. Toisin sanoen artikkelissa ei ole enää empiriaa, vaan se on stilisoitu lähinnä spekulaation kaltaiseksi kuvaukseksi. Artikkelia on voimakkaasti tyhjennetty sisällöstään stilisoimisen nimissä. 80.223.125.28 28. heinäkuuta 2007 kello 22.27 (UTC)
Artikkelista ei ole poistettu mitään, vaan tähän uuteen artikkeliin on tuotu olennaiset tiedot toisesta, poistetusta artikkelista. Älä valita. --Ulrika 29. heinäkuuta 2007 kello 04.50 (UTC)

Näkökulma[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelia on laajennettu alkuperäisestä perusteetta aloitetun poistoäänestyksen korvikkeena. Näin ollen muodostuu velvoite kirjoittaa toisten suurten talousalueiden, kuten Moskovan jne. piraattiradiotoiminnasta. Koska kuitenkaan tästä ei ole vielä tietoa, on päädytty artikkelin asiasisällön tyhjentämiseen. 80.223.125.28 28. heinäkuuta 2007 kello 22.27 (UTC)