Keskustelu:Physical Graffiti

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Äh, piti siis vain sanomani, että Swan Song taisi julkaista parin muun bändin levyjä ennen Physical Graffitin ilmestymistä.

Lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Ehdotan lupaavaksi. Gopase+f (keskustelu) 1. helmikuuta 2016 kello 12.46 (EET)

Artikkelissa lukee "Albumi on samalla kaikkien aikojen 16. myydyin albumi Yhdysvalloissa" ja viite on päivätty vuodelle 2012. Onko tuo tieto vielä paikkaansapitävä? Annetulla lähdesivulla nyt olevassa luettelossa albumi on sijoilla 16−21 (samassa miljoonassa olevat albumit on järjestetty tekijän mukaan aakkosittain). Olisi joka tapauksessa turvallisempaa antaa aina vuosiluku kun kerrotaan monenneksiko myydyin albumi on. --Savir (keskustelu) 5. helmikuuta 2016 kello 14.15 (EET)
Tuollainen asia olisi varmaan hyvä tarkistaa ja kertoa tosiaan vähintään vuosiluku. Muuten kyllä helposti. --PtG (keskustelu) 5. helmikuuta 2016 kello 23.00 (EET)
Korjasin. Gopase+f (keskustelu) 8. helmikuuta 2016 kello 17.01 (EET)
Joo, eiköhän tämä riitä, kun äänestys on ollut jo aika pitkään aukikin. Varovainen kannatus siis artikkelin laajentajalta. Vielä riittää kehitettävää, katsotaan sitä sitten joskus tarkemmin vertaisarvioinnissa, kun olen jatkanut hommia tämän parissa. --Sblöbö (keskustelu) 8. helmikuuta 2016 kello 17.18 (EET)
Fiksasin vielä hieman rakennetta, siirsin luettelot leipätekstistä artikkelin loppuun. --Sblöbö (keskustelu) 9. helmikuuta 2016 kello 19.08 (EET)

Kelpaa minulle. Savirin kritiikki on myös korjattu. Merkitsen. --PtG (keskustelu) 13. helmikuuta 2016 kello 09.46 (EET)

Hyvä artikkeli?[muokkaa wikitekstiä]

Minusta tämä täyttää vähintäänkin hyvän artikkelin kriteerit. En ole kuitenkaan itse valmis parantamaan artikkelia äänestyksen yhteydessä annettujen korjaus- ja parannusehdotusten perusteella, joten en lähde ehdottamaan tätä äänestykseen. Mutta olen sitä mieltä, että kannattaisi kyllä. Accept-Finland (keskustelu) 16. lokakuuta 2019 kello 22.36 (EEST)