Keskustelu:Perussuomalaisten eduskuntaryhmä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Millä perusteella kansanedustajat on tässä järjestetty? Ensin näkyvät olevan pisimpään tai aiemmin kansanedustajina olleet, mutta kun tulevat viime vaaleissa valitut, niin en hahmota, mihin oletusjärjestys heillä perustuu? Olisiko sittenkin selvempi, että oletusjärjestyksenä olisi esim. aakkosjärjestys koska sitä miksi järjestys nyt on tämä on hyvin vaikea hahmottaa?--Urjanhai 6. joulukuuta 2011 kello 10.32 (EET)

Vuonna 2011 valituista näyttäisi olevan ensin valiokuntien puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat, ja loputkin on järjestetty valiokunnittain (ilmeisesti jollakulla on ollut oma näkemys valiokuntien tärkeysjärjestyksestä). Aakkos- tai syntymäaikajärjestys olisi kyllä parempi. Ja vielä parempi olisi tehdä eduskuntaryhmien artikkeleista yhtenäisempiä, esim. artikkelit Sosialidemokraattinen eduskuntaryhmä ja Kansallisen kokoomuksen eduskuntaryhmä eroavat aika paljon tästä. --Risukarhi 6. joulukuuta 2011 kello 22.22 (EET)
Kannatan päivitystä ja eduskuntaryhmien sivujen yhtenäistämistä. Jonkinlainen lista jäsenistä lienee ihan paikallaan, mutta siitä tulisi karsia ylimääräinen tieto pois. Ovatko esim. kansanedustajan edellisissä vaaleissa saama äänimäärä, syntymäaika, kotikaupunki yms. oleellista tietoa kun ne löytyvät henkilön omaltakin sivulta? Nykyisellään ainakin tässä artikkelissa on vaikeaselkoinen lista, johon on yritetty ympätä mahdollisimman paljon tietoa. --Hermis (keskustelu) 3. helmikuuta 2014 kello 13.06 (EET)
Ylimääräinen tieto tosiaan pois. Syntymäaika (vielä hassusti tietokonekiellä) on täysin turha, samoin nuo muut, jotka löytyvät ao. artikkelista. --Lehmäantilooppi (keskustelu) 13. kesäkuuta 2017 kello 14.37 (EEST)

Itse asiassa luulisi, että jos tässä on ryhmiä eri vaalikausilta, niin lueteltaisiin kaikki ryhmän jäseninä eri vaiheissa olleet ja milloin ovat olleet. Nyt on esim. hassua ja epäloogista, että viime vaalikaudelta luetellaan yksitttäisiä henkiläömuutoksia, mutta koko henkilölista puuttuu. Ja nyt jos joku poistuu, niin tieto heti poistetaan, vaikka ryhmä jollain vaalikaudella itse asiassa tietenkin sisältää kaikki ryhmään jossain vaiheessa kuuluneet.--Urjanhai (keskustelu) 6. kesäkuuta 2020 kello 11.30 (EEST)