Keskustelu:Paperinkeräys (yritys)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Neutraalius[muokkaa wikitekstiä]

Vaikuttaa siltä, että artikkeli ei ole kovin neutraali. Se tarkastelee asioita Paperinkeräys Oy:n kannalta yksinomaan positiivisessa valossa esimerkiksi tekemättä selkoa yhtiön määräävästä asemasta paperin kierrätyksessä. --91.152.67.177 31. joulukuuta 2013 kello 00.19 (EET)

Well, lukaisin tuon läpi jos poistin silmiin pistävät mainoslauseet. Määräävästä asemasta voisi mainita jos siitä löytyisi jotain lähteellistä mainittavaa. (muu kuin epäilyt sen väärinkäytöstä jotka todettu aiheettomiksi) --Seegge (keskustelu) 31. joulukuuta 2013 kello 01.27 (EET)

Kiitos. Määräävä asema on itsessään esillenostamisen arvoinen asia vaikka sen väärinkäyttöä ei olisi osoitettu oikeudessa. Toisekseen balansointi edellyttäisi, että yrityksen toiminnan perusteita tarkasteltaisiin myös muissa suhteissa kriittisemmin. Paperinkeräys on asiana vaikea käsitellä objektiivisesti. Keräyspaperi olisi halvempi polttaa ja hakkuukertymä nykyoloissa riittäisi tähän. Poliittiseen tahtoon kierrättää kytkeytyy taloudellisia hyötyjiä ja kärsijiä, joista kaipaisin parempaa selkoa. Konkreettisesti voisi aloittaa tuottajayhteisöjen merkityksestä kilpailunrajoituskeinona.--91.152.67.177 31. joulukuuta 2013 kello 13.13 (EET)
Kieltämättä se itsessäänkin on mainitsemisen arvoinen asia, mutta en keksinyt tyylikästä tapaa liittää sitä artikkeliin kun yöllä tuota korjailin. Sinulla tuntuu olevan aiheesta tietoa (toisin kuin itselläni), joten senkun muokkaat artikkelia. Ei se sen hankalampaa ole kuin näille keskustelusivuille kirjoittelu. =) --Seegge (keskustelu) 31. joulukuuta 2013 kello 14.46 (EET)