Keskustelu:Pääkaupunkiseudun yhteistyövaltuuskunta

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Esitetty kritiikki YTV:tä kohtaan on kyllä kaikkea muuta kuin neutraalia. Esimerkiksi Turussa matkakorttijärjestelmän kanssa on eletty erittäin onnellisina.



Poistin artikkelista seuraavan kohdan:

Oikeusturva huononee entisestään, mikäli matkaliputta matkustamista ryhdytään käsittelemään petoksena, kuten Kimmo Sasi ehdotti ollessaan liikenne- ja viestintäministeri [1].

Tässä annetaan ymmärtää, että koska yhdestä virheellisesti leimatusta matkasta voi saada tarkastusmaksun, siitä voisi saman tien saada tuomion petoksesta, jos ehdotus toteutuu. Se on selkeästi annetun linkin tekstin tulkitsemista väärin, varsinkin kun ottaa huomioon ehdotuksen kontekstin eli (nyt edesmenneen?) pummit.org-hankkeen, joka avoimesti kannusti pummilla matkustamista ja aikoi antaa tähän tarkoitukseen taloudellista tukea. Sasi puhuu yksiselitteisesti toistuvasta toiminnasta, ei yksittäisestä matkasta, joten artikkelin teksti oli selkeästi harhaanjohtava. En sinänsä vastusta pummit.org-myönteisen näkökulman esilletuontia, mutta ei sellainen saa perustua tosiasioiden harhaanjohtavaan esittämiseen. –Jni 10. heinäkuuta 2005 kello 18:40:30 (UTC)