Keskustelu:Olmeekit

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

"Tämä kuitenkin lienee tyyliseikka, ja olmeekit tuskin olivat tekemisissä negroidien kanssa." Tuosta kohtaa jatkuvassa kappaleessa tekstin tyyli lipsahtaa väitteleväksi? --Suviko 14. marraskuuta 2006 kello 21.47 (UTC)


On pyydetty artikkelien Olmeekit ja Olmekit yhdistämistä. Ensin olisi kyllä saatava tietää Olmeekit-artikkelin lähdemateriaali. Olmekit-artikkelissa kirjallisuus on mainittu asiaankuuluvasti.

Lähteet pitäisi aina mainita, mutta tämän olmeekit-artikkelin alkuperäinen teksti on kuitenkin sen verran lyhyt eikä sisällä valtavasti numeraalista tm. dataa, että lähteettömyys ei muodostane kovin suurta ongelmaa (toisin kuin valitettavan monissa muissa tämän artikkelin kirjoittajan artikkeleissa). Laitoin Olmekit-tekstin nyt osion "olmeekkien tutkimus"-alle, vaatinee vielä muokkaamista. --ML 17. maaliskuuta 2007 kello 08.24 (UTC)

Nuo keinotekoisille kummuille rakennetut temppelit ovat tosi outo juttu. Mihinkähän materiaaliin tieto perustuu. Kysyy Ykäliimatainen. Ykäliimatainen 7. huhtikuuta 2007 kello 09.47 (UTC)

Olmeekkien tutkimus kappale on ongelmallinen. Tekstiä on paljon - se pitäisi jakaa alaotsikoihin - ja siinä ei ole lähdeviitteitä. Väkisin tulee myös vaikutelma jostakin kirjasta kopioidusta osiosta. Asiasisältö itsessään lienee ok. --TBone 13. helmikuuta 2008 kello 08.08 (UTC)