Keskustelu:Norppa (August Eskelinen)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Veistäjä[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelissa tekijäksi on linkitetty 1987 kuollut sotilaspartiohiihtäjä August Eskelinen. Olen vaihtanut wikilinkkiä toisesta artikkelista muokkausyhteenvedolla: "annetusta lähteestä ei saa kuvaa, että kyseessä olisi uudelleensijoitettu veistos. Myöskään August Eskelisen artikkelissa ei ole mitään mainintaa taiteilijaurasta. Oletan kyseessä olevan eri henkilön.". Onkohan veistäjä kuitenkin sama henkilö, mistä täällä on artikkeli, koska se on wikilinkitetty tässäkin?--MAQuire (keskustelu) 5. elokuuta 2022 kello 13.01 (EEST)

Olen aiemminkin ihmetellyt hätäilyäsi. Nyt tuli todistetuksi, että aiempi kerta ei ollut vahinko. Kun jossakin vaiheessa tarkistin lisäystäni, huomasin että linkki oli punainen, ja olin tyytyväinen, ettei ketään saman nimistä ole ennestään. En tiedä missä vika, mutta usein olisi kirjittajan kannalta parempi, että tarkastajat katsoisivat vähän vanhempia artikkeleita eivätkä hätäilisi sotkemaan toisten keskeneräistä työtä. Kiitos jos muistat tämän vastaisuudessa. Korjaathan sitten kaikki, ettei jää virheellisiä linkkejä. --Abc10 (keskustelu) 5. elokuuta 2022 kello 13.11 (EEST)
Miten tuo kommenttisi liittyy artikkelin kehittämiseen? Ottaisitko mieluummin kantaa itse aiheeseen, etkä hyökkäisi muiden keskustelijoiden kimppuun.--MAQuire (keskustelu) 5. elokuuta 2022 kello 13.18 (EEST)
Eri henkilöt selvästi kyseessä. Kuvanveistäjästä on ihan tuoreita juttuja, [1], ja tuo toinen on tosiaan kuollut 35 vuotta sitten. August Eskelinen -artikkeli on ollut täällä vuodesta 2006. --PtG (keskustelu) 5. elokuuta 2022 kello 14.47 (EEST)