Keskustelu:Nettinarttu

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Nettinarttu on Suomen tunnetuimpia sarjakuva-aiheisia sivustoja, ja sen ylläpitoon on osallistunut sarjakuvapiirtäjiä, jotka suomalaisella mittapuulla ovat erittäin tunnettuja. Sivuston toimintaa tukevat Uudenmaan taidetoimikunta ja Taiteen keskustoimikunta. Mielestäni tämä on riittävän merkittävä artikkelin aiheeksi.--217.112.249.156 3. tammikuuta 2008 kello 19.21 (UTC)

Toimintaa tukevat tahot eivät ole merkittäviä. Maanviljeliät saavat EU:lta tukea jne. Voisitko nimetä muutamia tunnettuja piirtäjiä? Sivuilta en itse ainakaan nähnyt yhtäkään nimeä. Tunnettavuuskin on vähän niin ja näin. Genressä se ehkä tunnetaan hyvin (miten todistat?), mutta itse vaadin mediahuomiota tai runsasta käyttäjämäärää. Sivustona ei tunnu olevan erityisen merkittävä. --qWerk 3. tammikuuta 2008 kello 20.10 (UTC)
Riippuu tukijasta ja tuettavasta tahosta. Kaikki Kelan tukia saavat henkilöt eivät ole merkittäviä, mutta esimerkiksi Taiteen keskustoimikunnan tukea saavat voivat olla, koska tukea on saatu nimenomaan merkittävyyden vuoksi. Tunnettuja (ts. Wikipedian merkittävyyskynnyksen ylittäviä) piirtäjiä ovat esimerkiksi artikkelissa mainitut Kaisa Leka ja Johanna Rojola. --Elena 3. tammikuuta 2008 kello 22.24 (UTC)
Tuo tuki ei kyllä vakuuta. Taiteen keskustoimikunnan sivuilta en löytänyt mainintaa tuon tuen myöntämisestä (eli myöntämissyytä en saanut tietoon). Uutispäivä demarissa näytti olevan jokin juttu ja muutamia muita irrallisia juttuja, joten kaitpa se ylittää Wikipedian matalan merkittävyystason. Kansainvälisesti mitattuna tällaisia sivustoja on varmaan tuhansia. --qWerk 4. tammikuuta 2008 kello 09.21 (UTC)