Keskustelu:Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli on suositeltu artikkeli.
Artikkelin suositellut artikkelit -äänestys on arkistoitu.

Tiivistelmää ja kuvia[muokkaa wikitekstiä]

Kenties jos artikkeliin saataisiin kuvia ja joku taitava kirjoittaja auttaisi tiivistämään ja parantamaan kenties epäselvää artikkelia, voisi tästä saada aika mainion.

Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Metal Gear Solid 3: Snake Eater[muokkaa wikitekstiä]

Olen nyt suomentanut artikkelia enkkuwikin vastaavasta juoniosiota lukuunottamatta. Tavoitteena enkkuartikkelin tavoin suositeltu sivu. Löytyykö parannettavaa tai korjattavaa? Kirjoitusvirheitä joku voisi tarkastella, jos sellaisia sattuisi löytymään. -Sfish 6. joulukuuta 2007 kello 17.49 (UTC)

Ainoa sarjan peli jota olen pelannut. Mielenkiintoinen ja hyvä artikkeli. Ainoa mikä tuli mieleen on se että voisiko sen kummallisen pitkän kiipeämiskohdan pelissä mainita? Itse ihmettelin sitä peliä pelatessani. EDIT, kuvan voisi ottaa pelin valikosta, ja ehkä lisää kuvia pelistä. --kallerna 7. joulukuuta 2007 kello 09.19 (UTC)
Lisäisin lisää kuvia kyllä mielelläni, mutta kun ovat aika kiven alla (useimmissa joku IGN:n tai vastaavan vesileima). Ja mitä valikkoa tarkoitit? Tuo pitkä kiipeäminen on kyllä erikoinen ilmestys, mutta en oikein keksi siitä kerrottavaa artikkeliin. Ehdotuksia? -Sfish 7. joulukuuta 2007 kello 13.11 (UTC)
Sitä ihan normaalia valikkoa kun kesken pelin painaa jostain nappulasta. Kävisi hyvin kuvitukseksi tuohon pelattavuus kohtaan, asia selvenisi. --kallerna 8. joulukuuta 2007 kello 09.06 (UTC)
Olen nyt jonkun aikaa odotellut, mutta sivu, jolta nuo kuvat voisin saada, on ja pysyy alhaalla vielä jonkin aikaa. Tuon valikon saisin sieltä ainakin poimittua, mutta nyt se on siis mahdotonta. --sfish 14. joulukuuta 2007 kello 21.30 (UTC)