Keskustelu:Merenkurkun silta

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Koko artikkeli on lähteetön[muokkaa wikitekstiä]

Erityisesti viimeinen kappale kaipaisi viittauksen johonkin luotettavaan lähteeseen, mutta vaikuttaa mainosmielessä kirjoitetulta tekstiltä. Alcedoatthis 15. tammikuuta 2010 kello 07.48 (EET)

Poistin viimeisen kappaleen, sillä se oli luonteeltaan spekulatiivinen, uutta tutkimusta, lähteetön ja vaikutti mainosmielessä kirjoitetulta. Tämä artikkeli on selvästi käännetty ruotsinkielisestä Wikipediasta, mutta lähteet pitäisi silti merkitä; laitoin tästä muistuttamaan asiaankuuluvan Käännös-mallineen. Alcedoatthis 28. tammikuuta 2010 kello 07.24 (EET)

Ilkka-sanomalehti 21.7.2014[muokkaa wikitekstiä]

  • USA:ssa asuva Antti Talvitie kannattaa merenkurkun siltaa ja esittelee näkemyksiään Tampereella elokuussa Suomen tieyhdistyksen Väylät & Liikenne -päivillä.
  • Liikenneviraston pääjohtaja Antti Vehviläinen vastustaa merenkurkun siltaa -- kuittaa teoriassa mahdolliseksi, mutta käytännössä lähes mahdottomaksi toteuttaa -- ja että sillalla olisi hyvin vähän käyttäjiä.
  • Vaasan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Joakim Strand kannattaa -- näkee realistisena 20-30 vuoden päästä.
  • Merenkurkun sillasta on tehty Finnish Consulting Groupin selvitys vuonna 2009. Lisäksi Uumajan yliopiston johtama projekti on selvittänyt siltayhteyden mahdollisuutta 2013 ja 2014. --Hartz (keskustelu) 21. heinäkuuta 2014 kello 14.31 (EEST)