Keskustelu:Menestys

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

En oikeastaan kannata poistoa, koska menestys on mielenkiintoinen aihe, joka ansaitsee oman artikkelin. Periaatteessa nykyinen artikkeli on uutta tutkimusta, mutta mielestäni se saisi kuitenkin jäädä siihen saakka, että aiheeseen löytyy parempaa tilalle. Käytin lähteenä googlen hakua menestys ja sovelsin sieltä erinäisiä linkkejä melko vapaasti.--Metaskeema 11. lokakuuta 2007 kello 17.16 (UTC)

Artikkeli ei määrittele aihetta, vaan listaa vain siitä satunnaisia esimerkkejä. Muutenkaan tästä aiheesta ei ehkä saa muuta kuin sanaselityksen sanakirjaan. --ML 11. lokakuuta 2007 kello 17.33 (UTC)
Englanninkielisessä wikipediassa on aiheesta oma artikkeli, joka on kuitenkin aika paljon täsmennyssivun luonteinen.--Metaskeema 11. lokakuuta 2007 kello 17.44 (UTC)

Annetussa lähteessä annettu määritelmä on hyvin ad hoc-luonteinen eli tehty vain ko. tutkimuksen omaa suppeaa käyttöä varten (lisäksi "suoriutua" on about sama kuin menestyä, joten määritelmä on yleisesti käytettynä melko kehämäinen). Oikeastaan koko artikkeli on kummallinen kollaasi sieltä täältä irroitettua silpputietoa. --ML 4. marraskuuta 2007 kello 21.26 (UTC)