Keskustelu:Matti A. Jokinen

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miksiköhän luokka 'Suomalaiset juniorivalmentajat' on poistettu eikä luokkaa 'Suomalaiset valmentajat' löydy? 'Suomalaiset jääkiekkovalmentajat' kyllä on, mutta henkilö ei haluaisi nimikuulujen (Jortikka ym) rinnalla esiintyä. 'Tapanilan kiipeilykeskus' välillä muutettu muotoon Tapanila, mikä ei vastaa haluttua tarkoitusta. Roope12 29. toukokuuta 2007 kello 19.51 (UTC)

Joihinkin asioihin vastasin jo omalla keskustelusivullani. Juniorivalmentajaluokkaa ei ollut, ja mutu-tuntumalla sanoisin, ettei pakosti tarvitsekaan tehdä (tehkööt joku muu, jos on eri mieltä). Yleensä ei ole kyselty et mitä henkilö aluaa wikipedia-artikkelinsa suhteen, varsinkaan kun luokitus ei ole loukkaava tjsp. Edelleenkin, kiipeilykeskus-artikkelia ei ole, niin siksi se ol järkevämpää linkittää Tapanila-artikkeliin, kun keskuksen merkittävyyskin taitaa olla niillä rajoilla että kannattaako sitä artikkelia tehdä. --Velma 31. toukokuuta 2007 kello 15.30 (UTC)

Ok Velma, asia ymmärretty. Koska Kiipeilykeskuksella on oma sivusto (johon ulkopuolinen linkkini tähtäsi), tein linkin osastoon Aiheesta muualla. Tästä vielä haluaisinkin kysyä voiko näin toimia eli tavallaanhan näin mainostetaan liikeyritystä - säätiöityä, joka ei pyri voiton saantiin - mutta toisaalta antaisi lukijalle kuvan siitä mistä on kysymys. Sivusto hyvin laadittu ja sisältää runsaasti kuva-aineistoa. Roope12 31. toukokuuta 2007 kello 20.07 (UTC)