Keskustelu:Mötley Crüe

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Päivitys ja jatkosuunnitelma[muokkaa wikitekstiä]

Joitain päiviä on tullut nyt tämän artikkelin parissa pakerrettua. The Dirt ainakin osittain inspiroi palaamaan pienen suuren tauon jälkeen takaisin Mötiköiden pariin.

Edeltävä versio oli aika karu näky silmille ainakin kieliasun, lähteistämisen ja kerrotun asian osalta, paljon uupui ja taisipa joukossa olla pelkkiä puolitotuuksiakin. Nyt on sitten laitettu ylös yhtenäinen historia, jossa on mukana kiitettävä määrä eri lähteitä. Edellinen versio oli askeettista pelkkää tekstiä ilman kuvia -paahtoa, joten tuli lisättyä myös ihan mukavasti visuaalisia juttuja elävöittämisen ja mielenkiinnon kasvattamiseksi.

Isossa kuvassa parannettavia juttuja löytyy vielä kosolti, mutta se vaatii myös liittyvien artikkeleiden korjailua ja uusien luomista - kyseessä on siis pitemmän kaavan mukaan tehtävä projekti. Ajan kanssa mielestäni tässä olisi hyviä rahkeita hyvän ja ehkä jopa suositellun artikkelin tarralla leimattuun sivuun, vertailukohdaksi voisin asettaa esimerkiksi pari vuotta sitten suositelluksi artikkeliksi värkkäämäni Guns N’ Rosesin. Jatkan siis tästä. – Master Of The Rings, 2. huhtikuuta 2019 kello 14:38.

Lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Kannatan lupaavaksi! James Chudrie (keskustelu) 8. huhtikuuta 2019 kello 16.10 (EEST)

Lähteettömiä kohtia näyttäisi olevan heti alussa paljon. Lisäksi lähteellisetkin osiot tulisi käydä kamman kanssa läpi, koska artikkelin laajentaneella Master Of The Ringsillä on ollut isoja ongelmia viitteiden suhteen vähintään kahdessa vastaavassa artikkelissa. On siis kauttaaltaan tarkistettava, onko teksti yhdenmukaista lähteiden sisällön kanssa. --Sblöbö (keskustelu) 17. huhtikuuta 2019 kello 10.47 (EEST)

Ei kannatusta. --PtG (keskustelu) 1. toukokuuta 2019 kello 09.11 (EEST)