Keskustelu:Luoma-ahon nuorisoseura

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kyseenalaistan artikkelin merkittävyyden (ainoastaan ikä on jonkinlainen meriitti, mutta tätä vanhempia yhteisöjä on lukemattomia). Onko muita mielipiteitä? --Ras 5. elokuuta 2007 kello 17.35 (UTC)

Poistoäänestykseen vain jos siltä tuntuu, ei tämä merkittävältä minustakaan näytä. --Louhikärmes 5. elokuuta 2007 kello 17.52 (UTC)

Myönnän, ettei kyse ole merkittävästä asiasta - eipä näytä olevan monestakaan nuorisoseurasta juttua. Paikallishistoriallisesti - onko olemassa käsitettä "mikrohistoria" - kyseessä on kuitenkin merkittävä yhdistys ko. paikkakunnalla väestön koulutus- ja sivistystason kehittäjänä. Artikkeliin voi lisätä linkin kansanedustajiin Matti Luoma-aho, Eino Ojajärvi ja Martti Korkia-aho, jotka kaikki jollakin tavalla nuoruudessaan ovat osallistuneet Luoma-ahon Nuorisoseuran toimintaan - Matti Luoma-aho jopa yhdistuksen perustavan kokouksen puheenjohtajana ja sihteerinä. Muitakin juttuja olisi, esim. nuorisoseurantalon alueella on muistomerkki "Väinön Värinä" vuoden 1979 maanjäristyksestä, joka on ollut eräs Suomen alueen voimakkaimmista maanjäristyksistä 1900-luvulla, ja jonka keskus oli Luoma-ahon kylän alueen läheisyydessä. Ehkäpä Suomen alueen voimakkaimista maanjäristyksistä voisi olla jokin artikkeli tai sen voisi liittää maanjäristys-artikkeliin. Yksi mahdollisuus on lisätä nämä asiat Luoma-ahon kylään liittyvään artikkeliin. --hannax 6. elokuuta 2007 kello 10.21 (UTC)

Kannattaisi suosiolla yhdistää tämä tynkäartikkeliin Luoma-aho. Poistoäänestyksessä ei voi ennustaa kovin ruusuista tulevaisuutta tälle. --TBone 6. elokuuta 2007 kello 07.39 (UTC)

OK - tehdään näin. Poistanko itse artikkelin vai pitääkö jonkin muun (ylläpitäjän?) se tehdä. Käytännöt ovat vielä hieman hakusessa. --hannax 6. elokuuta 2007 kello 08.58 (UTC)