Keskustelu:Luettelo televisiosarjan Lost hahmoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin nimi[muokkaa wikitekstiä]

Niin halutaanko tämä muuttaa nimelle luettelo jostain? Kai sekin käy, mutta nyt se vastaa en-wikin vastaavaa sivua. Luettelo televisiosarjan Lost hahmoista voisi olla sopiva. --Zxc 25. syyskuuta 2006 kello 19.14 (UTC)

Minusta tuo nimi "Luettelo televisiosarjan Lost hahmoista" kuulostaa kömpelöltä. Miten olisi "Luettelo Lost-televisiosarjan hahmoista"? --Spirit 7. joulukuuta 2006 kello 15.24 (UTC)
Tai pidetään nykyisellään. Kyllä nimestä saa käsityksen siitä, mitä artikkeli käsittelee. --Spirit 7. joulukuuta 2006 kello 15.26 (UTC)

Juonipaljastukset turhia vai ei[muokkaa wikitekstiä]

Ymmärrän toki, että lukijaa varoitetaan selvällä juonipaljastusmallineella. Itse olen vahingossa sortunut isoksi harmikseni artikkelissa muutamaan ikävään ja suureen juonipaljastukseen, mutta ymmärrän ottaneeni tietoisen riskin ja että kaikki oli omaa syytäni. Onko kuitenkaan tarpeellista sisällyttää "turhia" juonipaljastuksia artikkeliin, sillä Nelosen aikataululla artikkeli sisältää paljon suuriakin paljastuksia. Joten artikkelista eivät hyödy kuin kakkosboksin jostain hankkineet. Kannattaisiko artikkeli muuttaa Suomen aikataulun mukaiseksi vai onko ihan pöhkö idea? --84.248.111.133 3. lokakuuta 2006 kello 12.22 (UTC)

Minä ainakin kannatan että pidetään se mahdollisimman tuoreena, eli se vastaa Yhdysvaltojen televisiolähetysaikoja. Ei se juonipaljastuksista varoittava malline siinä turhaan ole. --Zxc 3. lokakuuta 2006 kello 12.34 (UTC)

Turhat otsikot?[muokkaa wikitekstiä]

Artikkeli sisältää pari turhaa otsikkoa, Takaumahahmot ja Muut hahmot. Onko joku täydentämässä niitä vai saako ne poistaa? --Paajohtaja 1. tammikuuta 2007 kello 18.47 (UTC)Paajohtaja

Hömppää?[muokkaa wikitekstiä]

Onko tällaisella artikkelilla täysin yhdentekevästä ja turhasta aiheesta mitään virkaa? Jos joku haluaa kirjoittaa fiktiivisistä hömppäsarjoista, niin perustakoon oman wikin. Mutta koska tähän tähtäävä esitys varmaan kaatuisi äänestyksessä, niin pitää kai vain hyväksyä poikkeus.--Urjanhai 18. marraskuuta 2009 kello 15.07 (EET)