Keskustelu:Luettelo teattereista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Mitkähän mahtavat olla teattereiden valintakriteerit tälle listalle pääsyyn? Kaikki kunnia esim. nykyisen kotikaupunkini kaupunginteatterille, mutta ei sitä voi verrata esim. listalla myös olevaan Royal Shakespeare Theatreen. Tuskin edes Kuopion kaupunginteatteriin, joka taas listalta puuttuu. --Otrfan 2. elokuuta 2008 kello 11.44 (UTC)

Luokitus varmaan riittäisi. Teattereinluokan alaluokkina on harrastaja- ja kesäteatterit, joten jonkinlaista merkittävyysjaottelua tuohon luokitukseenkin sisältyy. – Kuohatti 2. elokuuta 2008 kello 11.52 (UTC)

Artikkeli nykytila on kyllä surkea. Joku rajaus tähän, please. --Retromies 2. elokuuta 2008 kello 11.54 (UTC)

Nyt artikkelin nimi siirrettiin muodosta luettelo kuuluisista teattereista muotoon luettelo teattereista. Luettelossa teatterit on jaoteltu maittain ja teatterin yhteydessä on mainittu paikkakunta. Mielestäni Luokka:Teatterit maittain ajaisi tämän asian aivan hyvin. Teattereita on maailmassa liikaa, jotta ne voitaisiin tai jotta olisi mielekästäkään koota kaikki yhteen luetteloon. – Kuohatti 2. elokuuta 2008 kello 14.25 (UTC)

Kannattaa aloittaa poistoäänestys. Lab-oratory 2. elokuuta 2008 kello 14.26 (UTC)
Mä mielummin päivän pari odotan, kiire ei ole. Konsensuksellakin voidaan luetteloita poistaa, jos niissä on huono rajaus. – Kuohatti 2. elokuuta 2008 kello 14.30 (UTC)